Pokemon Go-spelers worden vernietigd door de Hoenn Tour Groudon-missie

gepubliceerd: 2023-02-25 T18:52:48

bijgewerkt: 2023-02-25 T18:52:56

Pokemon Go-spelers worden vernietigd door een zoektocht in de Go Tour: Hoenn Special Research, hoewel het een duidelijke legendarische verschijning in raids omringt.

Pokemon Go-spelers bevinden zich nu midden in de tweedaagse Go Tour: Hoenn World Tour. In tegenstelling tot het Go Tour: Johto-evenement in 2022 kunnen spelers geen evenementticket kopen en zijn er geen beloningen voor de duur van het feest. Terwijl het evenement voor het eerst verscheen in Primal Kyogre en Primal Groudon, lijken zelfs Legendary Raids geen pit te hebben.

Verschillende spelers meldden problemen met Raid Raid-kaarten tijdens het evenement, terwijl anderen naar sociale media gingen om te delen hoe moeilijk het was om Mega Latias en Mega Latios te vangen. Omdat het merendeel van de actie gericht is op het vangen van premium Pokemon, kan dit teleurstellend nieuws zijn voor degenen die niet erg enthousiast zijn over Pokemon Go, of die geen toegang hebben tot grote communities die de mobiele app spelen.

Artikel gaat verder na aankondiging

De moeilijkheidsgraad is echter niet alleen een botsing tussen Mega Latios en Mega Latias. De elementaire raids van Groudon en Kyogre lijken ook een probleem te zijn – en spelers moeten een van elk vangen om verder te komen in Go Tour: Hoenn Special Research.

Pokemon Go-spelers hebben moeite om primaire raids af te weren

In een Reddit-bericht van Samcornwell Op de subreddit r/pokemongo deelde een Pokemon Go-speler een notitie met een van de missies van de Go Tour: Hoenn: Catch 1 Groudon.

De speler zegt: “Vertel me alsjeblieft dat ik niet de enige ben die met deze taak worstelt”, en tal van andere Pokemon Go-trainers springen in om de poster te verzekeren dat zij niet de enigen zijn die aan de vereisten vastzitten. Een fan merkt op: “Niemand doet hier mee aan de raids, dus ik gaf het gewoon op”, terwijl een ander eraan toevoegt: “Deze zou daar gewoon zitten naast een schot op Landorus” de hele tijd. “

Artikel gaat verder na aankondiging

Met zoveel obstakels zullen spelers dit Pokemon Go-evenement waarschijnlijk uitdagender vinden dan vieren. We hopen dat toekomstige evenementen beloningen en moeilijkheidsgraden zullen opleveren om te helpen met toegankelijkheid voor spelers, ongeacht hun locatie.

READ  ICC zegt dat het geen reden heeft om te twijfelen aan de integriteit van de WC-finale van 2011
Written By
More from Aubrey Mason
Hebben professionele voetballers gelijk om FIFA-games te saboteren?
Na de kritiek van Ibrahimović voegen meer profvoetballers zich bij de kritiek...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *