5 Android-apps die je deze week niet mag missen

AAW SideSqueeze-schermafbeelding
Welkom bij de 352e editie van Android-apps wekelijks! Hier zijn de grote krantenkoppen van de afgelopen week:

  • Facebook is het nieuwste bedrijf in de ruimte voor het streamen van games. Het wil mobiele gamestreaming aanbieden via zijn officiële app en op de website. Enkele van de lanceringstitels zijn Asphalt 9: Legends, WWE SuperCard en PGA Golf Tour Shootout. De functie wordt momenteel regionaal uitgerold in de VS en er zijn ook enkele beperkingen. U heeft bijvoorbeeld een goede internetverbinding nodig om er gebruik van te kunnen maken. Binnenkort komen er meer gebieden en meer games.
  • Netflix is ​​mogelijk aan het experimenteren met een audio-only modus. XDA-ontwikkelaars vonden bewijs van een dergelijke modus in een recente APK-demontage. Het lijkt misschien gek, want Netflix heeft een heleboel tv-programma’s en films. De service heeft echter ook een heleboel komische stand-ups en documentaires die redelijk goed kunnen werken in een modus voor alleen audio. We houden je op de hoogte als we meer horen.
  • Google Play test een vergelijkingsfunctie uit voor apps. Het is momenteel alleen beschikbaar voor mediaspelers en laat je zaken vergelijken als resolutieondersteuning, of het streamt of niet, en of het offline werkt. Het werkt alleen in versie 22.4.28 van de Play Store en zelfs als je het hebt, moet Google waarschijnlijk een schakelaar omdraaien om het te kunnen zien. Klik op de link voor meer details.
  • Sony heeft zijn PlayStation-app vernieuwd net op tijd voor de lancering van de PS5. De nieuwe versie van de app bevat een speciale winkel, de mogelijkheid om te voicechatten (vergelijkbaar met de Xbox-app) en afstandsbedieningsmogelijkheden voor de aankomende PS5. U kunt ook berichten beantwoorden en naar andere spelers verzenden, games starten en uw opslag beheren. Het is eigenlijk een vrij grote update en brengt het meer in lijn met de toch al uitstekende mobiele app van Xbox.
  • Apple werkt waarschijnlijk aan een zoekmachine om Google te evenaren. Het is maar een gerucht, maar wel een met veel stoom erachter. Google bevindt zich midden in een antitrustzaak met de Amerikaanse regering en dat belooft een slecht voorteken voor Apple. Bovendien wil het bedrijf waarschijnlijk niet op Google vertrouwen voor zijn zoekfunctionaliteit. In elk geval kunt u op de link klikken om er meer over te weten te komen.
READ  Hoe u uw Google-foto's downloadt

Dragonscapes avontuur

Prijs: Gratis om te spelen

Dragonscapes Adventure is een bouwsimulator met een verzamelelement. Spelers beginnen op een afgelegen eiland en bouwen hun kleine ecosysteem op, verzamelen verschillende draken en voegen draken samen om nieuwe draken te maken. Het is niet de meest opwindende game ooit, maar je kunt je eiland wel een beetje verkennen en wat dingen zien, samen met de belangrijkste mechanica van de game. De draken zijn schattig en dat spreekt sommige gamers aan. Bovendien zijn de graphics eenvoudig, maar kleurrijk, dus de game is een lust voor het oog. Het zal je niet verbazen, maar het zou als een behoorlijke tijdverspiller moeten dienen.


Noobly

Prijs: Vrij

Noobly is een sociale app voor gamers. U kunt door profielen bladeren en zien wat andere mensen spelen. Van daaruit nodig je ze uit om die spellen met je te spelen. Het wordt niet gepromoot als een dating-app, hoewel het waarschijnlijk voor sommige mensen zou kunnen zijn. In elk geval gebruikt het een Tinder-stijl flick-mechanic omdat het je profielen laat zien. Je veegt degenen weg waarvan je denkt dat je ze niet leuk zult vinden. Je plaatst dingen op je profiel zoals interesses, games die je speelt en andere hobby’s. Het bevindt zich in de bètaversie van vroege toegang, dus er zijn nog niet veel mensen op de service. Als het eruit springt, kan het een goede plek zijn voor gamers om rond te hangen.


Sumikkogurashi-boerderij

Prijs: Gratis om te spelen

Sumikkogurashi Farm is gemakkelijk de moeilijkste naam om te typen in de geschiedenis van Android Apps Weekly. Dit is een landbouwsimulator die qua reikwijdte vergelijkbaar is met games zoals FarmVille. Je verbouwt gewassen om geld en XP te verdienen, jezelf te verbeteren, meer dingen vrij te spelen en meer dingen te laten groeien. Er is ook een personage-aanpassingselement, maandelijkse evenementen en enkele andere kleine toevoegingen aan het spel om dingen interessant te houden. Het is een ontspannend spel zonder veel spelersinvoer, maar veel spelers lijken te genieten van de eenvoud van het spel. Het is een gratis te spelen game, maar je hoeft niets te kopen om te genieten.

READ  Zoom wordt aangesloten op onze Amazon-, Google- en Facebook-apparaten

Schermafbeelding van Sumikkogurashi Farm


SideSqueeze +

Prijs: Gratis / tot $ 9,99

SideSqueeze + is een app die voornamelijk voor eigenaren van Samsung Galaxy-telefoons is. Het geeft apparaten de mogelijkheid om apps te persen om te starten, vergelijkbaar met de functionaliteit die we vroeger zagen op eerdere Pixel- en HTC-apparaten. De app moet worden gekalibreerd, maar het werkte redelijk goed op onze Galaxy Note 20 Ultra. De app werkt niet op elk apparaat, maar wel een huis gevonden bij Nexus 5-eigenaren die het vermogen van een oudere Pixel missen om naar de actieve Google Assistent te gaan. Er zijn zelfs S-Pen-functies als u het met uw Galaxy Note-apparaat wilt proberen. Het is echter in vroege toegang, dus verwacht hier en daar enkele bugs, glitches en compatibiliteitsproblemen.

SideSqueeze-schermafbeelding


Spookachtige oorlogen

Prijs: Gratis om te spelen

Spooky Wars is een hybird van verschillende spelgenres, waaronder torenverdediging, strategie, dekbouw en duellerende mechanica. Spelers kunnen tot 50 kaarten verzamelen met upgrades om ze sterker te maken. Er zijn ook drie verschillende spelmodi, sociale elementen, scoreborden en één tegen één PvP. De gameplay is prima en doet denken aan (maar niet identiek aan) games als Badlander Brawl. Het enige echte nadeel is dat de game een tijdje op een gesloten bèta werkte en dat al die spelers hun game-saves moesten behouden bij de definitieve release. Dus de spelers op dag één begonnen het spel met een ernstig nadeel voor de bètaspelers. We verwachten echter dat dat voordeel na verloop van tijd zal verdwijnen.


Bedankt voor het lezen! Bekijk deze ook eens:

Als we nieuws, updates of releases van grote Android-apps of games hebben gemist, vertel het ons dan in de comments!

READ  De moeilijkste prestaties van Fall Guys op dit moment zijn veel gemakkelijker te ontgrendelen
Written By
More from Lesley Curry
Super Rush-update voegt nieuwe track en Toadette toe
New Dunk City zoals het verscheen in Super Mario Odysseyschermafbeelding: nintendo Nintendo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *