Ruined King: A League of Legends Story komt begin 2021 uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc; Nieuwe filmtrailer

Riot Forge en Airship Syndicate hebben dat aangekondigd Ruined King: A League of Legends Story komt begin 2021 uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc (Stoom, Episch). Een PlayStation 5 en Xbox Series X | S-release zullen volgen, waarbij PS4- en Xbox One-bezitters de mogelijkheid hebben om gratis te upgraden. De officiële website is ook bijgewerkt.

Ruined King is een turn-based rollenspel dat zich afspeelt in het League of Legends-universum, eerder aangekondigd tijdens The Game Awards 2019. De game bevat League of Legends-kampioenen Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri en Pyke, die te zien zijn in de nieuwe filmische trailer en artwork hieronder.

Het verhaal speelt zich af in twee regio’s van Runeterra, Bilgewater, een havenstad waar zeemonsterjagers, havenbendes en smokkelaars uit de hele wereld leven; en de Shadow Isles, een land dat vervloekt is door de dodelijke Black Mist die het eiland omhult en degenen waarmee het in contact komt corrumpeert. Om een ​​gemeenschappelijke en mysterieuze vijand te verslaan, zullen spelers een onwaarschijnlijk gezelschap vormen van geliefde League of Legends-kampioenen: Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri en Pyke.

Ruined King: A League of Legends Story Artwork & Trailer Stills

Advertentie. Blijf scrollen voor meer

READ  Gamer speelde vals na het kopen van een geverfde Xbox-console zoals de PS5 Dualsense
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox One krijgt nieuwe Star Wars-controller

Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S krijgen een nieuwe...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *