5 beste pc-games van 2020 die geen grafische kaart nodig hebben – laatste nieuws, laatste nieuws, topnieuws

Nog maar een paar dagen geleden vroegen we ons af “Wanneer zijn compacte graphics goed genoeg?” In feite was de conclusie dat we enkele van de meer populaire adressen kunnen dwingen om op onze computer te presteren. Als u echter problemen ondervindt bij het uitvoeren van een van deze, kunt u de volgende recensie van 5 beste pc-games van 2020 Wat Je hebt geen grafische kaart nodig.

We weten natuurlijk allemaal dat 2020 een heel bijzonder jaar is geweest. Ondanks de constante release van nieuwe en geweldige apparaten om aan onze computer toe te voegen, wilden of konden veel gebruikers dit jaar geen geld in hun apparaten investeren. Daarom zullen deze videogames je vele uren plezier bezorgen, zelfs als je geen speciale grafische kaart hebt. Dit moet gewaardeerd worden.

5 computerspellen 2020 die geen grafische kaart nodig hebben

Hades

Zelfs als er geen grafische kaart voor nodig is, hebben veel spelers Hades als een van de beste games van het jaar beschouwd. Met gevechten die altijd eindigen met de dood van hun deelnemers, verschillende wapens en power-ups, zul je je nooit vervelen met deze suggestie.

Het meest interessante aan de titel zijn echter de personages. We kunnen ons concentreren op de hoofdpersoon, Zagreus. Of zijn vader Hades. Om nog maar te zwijgen van de vele andere goden, godinnen en acteurs.

Ja, uw genade

Er zijn veel spellen waarin je een fictieve held uit de middeleeuwen kunt spelen. Bij de meeste moet je de koning redden of doden, en de argumenten verschillen meestal niet veel. Daarom waarderen we dat we in Ja, Majesteit, zelf de Koning moeten incarneren, die moet zorgen voor de behoeften van alle mensen. Je zult moeten leren omgaan met het ego van de koninklijke familie, vertrouwde mensen aannemen en meer.

READ  Microsoft heeft geen plannen om Halo 5 naar de pc te brengen

Het meest aantrekkelijke is dat elk van onze beslissingen een doorslaggevend effect zal hebben op de toekomst van gaming, dus je moet elke keer dat je twee opties bij de hand hebt heel voorzichtig zijn.

Game grafische kaart 2020 3Game grafische kaart 2020 3

Ga weg uit Gungeon

Als Enter the Gungeon al erg goed wordt ontvangen door spelers, verandert dit vervolg het oorspronkelijke perspectief van het spel enigszins, waarbij wordt ingezet op side-scrolling.

De moeilijkheid? Je zult een enorm vermogen moeten tonen om onder druk op obstakels te reageren.

piepen

Het Tsjechische bedrijf Amanita Design, dat net internationale erkenning heeft gekregen met voorstellen als Machinarium en Samarost, probeert nu een andere titel uit die sterk afhankelijk is van de sfeer.

We hebben het over platformpuzzels, zoals het geval is bij Creaks, hoewel het onconventioneel is als we het vergelijken met andere. Over het algemeen zullen we evenzeer moeten afdalen in een vreemde wereld als dat het vervelend is, waar vogels en demonen verborgen wachten op onze verwaarlozing.

De grootste kracht zit ongetwijfeld in de handgetekende en getekende elementen, die het een uniek tintje geven.

Game grafische kaart 2020 4Game grafische kaart 2020 4

Fae-tactiek

We sluiten af ​​met deze op rollen gebaseerde strategie die een eerbetoon is aan de groten van het genre, ondanks enkele recentere details, zoals de interface die de acties op menu’s en consoles heel goed combineert.

Sommigen vinden zelfs enkele nuances van Pokemon in de leuke configuratie. Dit komt omdat we de wezens die we hebben verslagen kunnen oproepen, als we ze nodig hebben als het gaat om het verslaan van vijanden.

READ  Onuitgegeven Commandos 2 GBA-poort verschijnt online

En als het je belangrijk lijkt, moet je weten dat het een lang spel is en dat je na een paar uur niet zonder zit.

Zoals je kunt zien, zijn er veel interessante opties als het gaat om pc-games die geen grafische kaart nodig hebben. Je kunt in ieder geval altijd uitkijken naar enkele van de beste grafische kaarten (GPU’s) van 2020.

Deel het met je vrienden!

Written By
More from Max Mcgee

Onafhankelijkheidsdag 2020: Bollywood-beroemdheden Priyanka Chopra, Amitabh Bachchan, Hrithik Roshan wensen India

Lucknow: kinderen met nationale vlaggen vieren Onafhankelijkheidsdag in Lucknow op 14 augustus...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *