De stomste memes van GTA V hebben IRL opnieuw gemaakt met de daadwerkelijke cast van de game

GTA V.

Rockster

Grand Theft Auto V werd oorspronkelijk uitgebracht in 2013, maar het is nog steeds een van de best verkochte en populaire games. Als bewijs van zijn blijvende geschiktheid, het YouTube-kanaal van PlayStation Haven Meer dan een miljoen keer bekeken met een video waarin een van de meest hilarische scènes in GTA wordt nagespeeld Tussen de karakters van Franklin en Lamar.

De evolutie is de re-enactment van de feitelijke acteurs die deze personages in 2013 uitten: Sean Fontino (Franklin) en Gerald “Slink” Johnson (Lamar). De video is een bestand Teaser voor een online serie genaamd GTA V Real-Life ComparisonsSlink Tournament, dat de stad Los Santos van de game vergelijkt met de stad die de game inspireerde, Los Angeles.

Waarschuwing: grafische taal in alle onderstaande secties.

Mogelijk ziet u het bovenstaande gedeelte zonder verwarrende context. Het is een scène die al jaren internetfaam geniet binnen de online GTA-gemeenschap, dankzij de uitdrukking “yee yee ass haircut.” In feite heeft “yee yee ass haircut” haar eigen stijl Ken je meme En de Stedelijk woordenboek Pagina’s.

De samenleving heeft zichzelf gekieteld door karakters als Darth Vader, Vegeta en Sneeuwwitje als Lamar, En eroverheen dubben om deze Franklin-karakters te “roosteren”. Arme Franklin.

GTA V werd in 2013 gelanceerd op PlayStation 3 en Xbox 360. Acht jaar en een remaster voor PS4 / Xbox One later, De game heeft meer dan 120 miljoen exemplaren verkocht. Komt eraan Releases voor PlayStation 5 en Xbox Series X | S uit het spelNaast het voortdurende werk van Rockstar aan GTA Online, zal hij ervoor zorgen dat GTA V ook voor andere jaren actief blijft.

READ  Samsung lekt per ongeluk details van de aanstaande 980 Pro NVMe SSD
Written By
More from Lesley Curry

G Suite is nu Google Workspace in een poging om Gmail, Chat en Documenten samen te voegen

Google kondigt vandaag een grote rebranding en herontwerp aan voor zijn suite...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *