RTX medium trailer gelanceerd

Exclusief op aankomende Bloober Team Xbox en pc De Gemiddelde Gepland voor release later deze maand, heeft de ontwikkelaar een geheel nieuwe trailer uitgebracht die laat zien hoe de game NVIDIA RTX-technologie gebruikt. Bij de lancering maakt de game gebruik van technologie die op de pc wordt gevonden en Microsoft DirectX Raytracing op de console. De meeste Xbox Series X | -games worden uitgebracht S ook op Xbox One, Gemiddelde Het zal alleen beschikbaar zijn op de volgende generatie platforms van Microsoft. De nieuwe trailer van de game geeft kijkers absoluut een idee waarom dit zo is, met een verbazingwekkend gebruik van raytracing. Fans van het horrorgenre en survival zullen deze game zeker willen zien terwijl deze uitkomt!

De nieuwe trailer is hieronder opgenomen.

De reflecties die in de trailer hierboven te zien zijn, laten zien wat de game op tafel zal brengen! Van de manier waarop licht van muren en vloeren weerkaatst, tot reflecties door glazen kisten en fotolijsten, er is een ongelooflijk gevoel van sfeer in de korte trailer. Hoewel de technologische sprong van de vorige consolegeneratie naar de nieuwe generatie niet zo belangrijk is als eerdere generatiewisselingen, moet raytracing een enorm verschil maken in de manier waarop ontwikkelaars een wereld tot leven kunnen brengen in hun games.

Natuurlijk hebben survival- en horrorspellen altijd uitblinkt in het opbouwen van spanning door het gebruik van de atmosfeer. Eerdere Bloober Team-games hebben precies dat gedaan met minder indrukwekkende beelden, dus het zal interessant zijn om te zien wat voor verschil de krachtigere hardware zal maken. De ontwikkelaar is duidelijk op zoek naar manieren om echt te profiteren van de volgende generatie technologie.

READ  Veteraan Edwin Vermetten ontvangt Michiel de Ruyterprijs voor bijzonder lied tijdens Invictus Games

Voor degenen die Bloober Team niet kennen, heeft de ontwikkelaar eerder gewerkt aan games zoals Lagen van angstEn de VoormanEn en Blair Witch. De in Polen gevestigde studio heeft duidelijk een talent voor het maken van angstaanjagende games, Gemiddelde Het lijkt erop dat hij geen uitzondering zal zijn. Of de game al dan niet een ervaring kan bieden die de erfenis van de studio eer aan doet, valt nog te bezien!

Gemiddelde Gepland om exclusief te verschijnen voor Xbox Series X | S en pc op 28 januari. Je kunt al onze eerdere berichtgeving over het spel zien Hier.

Wat denk je over De GemiddeldeDe nieuwe RTX-trailer? Ben je een fan van eerdere releases van Bloober Team? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

Written By
More from Aubrey Mason

Nieuwe App Store-regel biedt kleine opening voor xCloud- en Stadia-games op iOS – Gaming – Nieuws

Apple heeft nieuwe App Store-richtlijnen vrijgegeven die een kleine opening bieden voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *