5 beste pc-games zoals PUBG Lite

PUBG Lite is een beroemde Battle Royale-game die geen hoge systeemvereisten heeft en soepel kan draaien op een matige pc. Deze titel wordt gewaardeerd om zijn eenvoudige bediening en opwindende gameplay.

PUBG Lite volgt alle basisregels van het BR-genre en is behoorlijk populair bij de massa. Hieronder volgen enkele van de beste titels die qua gameplay overeenkomsten vertonen met deze game. De meeste hiervan vereisen een matig tot goed systeem om te kunnen werken.

Meest geschikte alternatieven voor PUBG Lite

Dit zijn vijf van de beste pc-games waarvan je kunt genieten:

1. Fortnite

Afbeeldingscredits: AnalyzeMarkets
Afbeeldingscredits: AnalyzeMarkets

Fortnite is een online game met drie spelmodi waaruit je kunt kiezen, namelijk Fortnite: Save The World, Fortnite Battle Royale en Fortnite Creative. Van deze drie heeft Fortnite Battle Royale een paar overeenkomsten met PUBG Lite.

Het is een overlevingsspel zoals PUBG Lite. Je zult op wapens moeten jagen om jezelf te verdedigen tegen tegenstanders, die je de eerste kans die ze krijgen zullen doden.

De hoogtepunten van Fortnite zijn de levendige sfeer en de cartooneske karakters. De ontwikkelaars creëren mogelijkheden voor u om nieuwe skins en accessoires te krijgen via inhoudsupdates om de paar weken.

Download het van hier.

2. Apex Legends

Afbeeldingscredits: Steam
Afbeeldingscredits: Steam

Dit is een battle royale-game met een futuristische achtergrond, gespeeld vanuit het perspectief van de eerste persoon. Apex Legends ziet er heel anders uit dan PUBG Lite, maar het kernaspect van overleven tot het einde blijft hetzelfde.

Je maakt deel uit van een team bestaande uit drie spelers en landt op een slagveld vol vijanden. Er zullen in totaal 20 squadrons zijn, dus zorg ervoor dat je voorraad inslaat voordat je je hoofd aanvalt.

READ  Halo: De pc-toekomst van de Master Chief Collection zal extra mod-ondersteuning en enkele uitgesneden Halo 4-ontwerpen bevatten

Een van de beste dingen van Apex Legends is dat je het gratis kunt downloaden. Het biedt ook personages met unieke vaardigheden, en vanaf seizoen 6 kun je kiezen uit de 14 speelbare personages.

Download het van hier.

3. Call of Duty: Warzone

Afbeeldingscredits: ontvang Droid-tips
Afbeeldingscredits: ontvang Droid-tips

Call of Duty is een van de beste franchises voor schietspellen ter wereld, en met een goede reden. Van graphics tot geluidseffecten, Call of Duty-titels zijn altijd gewaardeerd om hun realistische game-ervaring.

Call of Duty: Warzone is een Battle Royale-game die begin 2020 is uitgebracht en wordt geprezen om zijn gameplay en realistische wapens. Het is ook gratis om te spelen.

Er zijn twee modi in deze titel, genaamd Plunder en Battle Royale, die je kunt spelen. Maar liefst 150 spelers vechten op hetzelfde slagveld, wat alleen maar laat zien dat de reikwijdte van Warzone breder is dan PUBG Lite.

Download het van hier.

4. Ring van Elysium

Afbeeldingscredits: Wikipedia
Afbeeldingscredits: Wikipedia

Net als PUBG Lite is dit een online multiplayer battle royale-game. En net als Apex Legends en Call of Duty: Warzone kan Ring of Elysium gratis worden gedownload.

In tegenstelling tot veel BR-games, concentreert deze titel zich echter op het verhaal. Daarom zal de verhaallijn je ook uitnodigen om deze game urenlang te spelen.

Ring of Elysium biedt je drie seizoenen, genaamd Arctic Survival, Paradise Falls en Storm The Europa. Elk seizoen worden er drie nieuwe personages geïntroduceerd, elk met hun achtergrondverhalen.

Download het van hier.

5. Eilanden van Nyne: Battle Royale

Afbeeldingscredits: Steam
Afbeeldingscredits: Steam

Deze titel zal een traktatie zijn als je een fan bent van de Hunger Games. De graphics van Island of Nyne zijn fantastisch en accentueren de schoonheid van de prachtige achtergrond in dit spel.

READ  Jackbox Party Pack-games zijn nu te koop voor $ 10-15 per stuk op pc

Zodra je in de arena valt, moet je naar wapens en uitrusting zoeken. Net als PUBG Lite zal slechts één persoon het tot het einde overleven in dit snelle royale gevechtsspel om tot winnaar te worden gekroond.

Je kunt je scores bijhouden op het eiland Nyne, waardoor het nog competitiever wordt onder vrienden. Het nadeel is dat het een goed systeem vereist om te werken, in tegenstelling tot PUBG Lite.

Download het van hier.

Gepubliceerd op 21 oktober 2020, 09:29 IST

Written By
More from Max Mcgee
Filmmagie terwijl Parijs de Seine verandert in een openluchtbioscoop
Mensen kijken naar de film “Le Grand Bain” op strandstoelen en van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *