5 beste Steelers Thanksgiving-spellen in de geschiedenis van Pittsburgh Steelers

De Steelers hebben niet veel succes gehad op Thanksgiving en veel van hun Thanksgiving-spellen zijn gespeeld als het uitteam.

De Steelers hebben niet al te veel succes gehad op Thanksgiving. In feite was hun enige overwinning in 1950 tegen de Chicago Cardinals. Ja, het gaat weer weg!

Hoewel ze niet altijd succes hebben gehad, waren de spellen goede matchups en memorabel. Er was het controversiƫle fiasco van Mike Tomlin-Jacoby Jones en het debacle van Jerome Bettis. Een fan van de Steelers denkt misschien dat Thanksgiving niet hun dag is.

Er is nog veel om dankbaar voor te zijn als Steelers-fans. Er zijn zes Super Bowls, historische winstpercentages, de jaren 70 Steelers, Ben Roethlisberger, Mean Joe Greene, de Rooneys en Jack Lambert.

1950

De Steelers wonnen hun enige Thanksgiving-game in 1950. Het was op donderdag 23 november dat de Steelers de Chicago Cardinals in Chicago versloegen. De wedstrijd was in Comisky Park, dat vooral bekend staat als het thuisstadion van de moderne Chicago White Sox.

De coach van Chicago was de beroemde Krullend Lambeau. Hij stond meer bekend om het op de kaart zetten van de moderne Green Bay Packers. Lambeau werd in 1963 opgenomen in de Pro Football Hall of Fame. Dit was natuurlijk voordat de Steelers een bekende franchise waren. Pas in de jaren zeventig werden de Steelers beschouwd als een van de belangrijkste franchises in het voetbal.

De Chicago Cardinals zijn de Arizona Cardinals uit de jaren 50. Ze behielden de naam kardinaal maar trokken naar veel steden. Ze gingen van Chicago naar St. Louis naar Phoenix en meest recentelijk bekend als de Arizona Cardinals.

READ  Score Ohio State vs. Penn State: live game-updates, college football-scores, NCAA-hoogtepunten, volledige dekking

More from Madison Garrett

Als je nieuws over Indie-games wilt, vraag het dan gewoon

Een screenshot: Sintelkegel / moderne wolf Eerder op de dag Ik twitterde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *