5 eenvoudige en handige problemen bij het herhalen van items

Minecraft is in wezen een Overleving Spel. Dit maakt het krijgen van items en Materialen Het belangrijkste onderdeel van het spel voor de spelers. Er zijn echter nog steeds meerdere modi in het spel vanaf 1.191.1 waarmee spelers hun items kunnen dupliceren, waardoor de snelheid van gameplay voor één speler wordt verminderd en multiplayer Instellingen.

Hoewel Mojang tientallen, zo niet meer, manieren heeft gepatcht om items te bedriegen in het decennium dat de game is afgelopen, is de community geweldig in het ontdekken van nieuwe manieren om items te cheaten.


Minecraft 1.19.1 heeft een aantal fouten in duplicatie

vrijwaring

youtube-omslag

Deze bugs en glitches zijn afhankelijk van bugs in de spelcode om te werken. Dit betekent dat ze op elk moment kunnen worden gecorrigeerd, met weinig of geen bericht van Mojang. Bovendien kunnen er vreemde ongelukken of zelfs blitzkrieg in het spel zijn, dus spelers moeten op eigen risico doorgaan.

Bovendien zijn de onderstaande duplicatieproblemen alleen getest op Java-versie 1.19.1 en werken daarom niet gegarandeerd met Bedrock.


5) serieduplicatie

Vereiste instelling voor kettingherhaling (Afbeelding via Minecraft)
Vereiste instelling voor kettingherhaling (Afbeelding via Minecraft)

De ketting is een heel basiselement. Spelers kunnen het gebruiken om dingen zoals bogen, hengels en wol te maken, of het voor dorpelingen ruilen voor toegang tot smaragden. Dit betekent dat een herhalende ketting spelers onbeperkte toegang tot de smaragd kan geven.

Deze methode is ook eenvoudig. Spelers moeten een klein waterkanaal maken dat leidt naar een verticaal gebied van vijf blokken lang, met een struikeldraadhaak aan elk uiteinde en drie snaren in het midden. Wanneer het water wordt geplaatst, gestroomd en de snaar wordt gebroken, zullen vier snaren vallen, één meer dan wat was ingesteld.

READ  PAX South is voor de nabije toekomst geannuleerd

4) Dubbele draadversterking

Setup vereist om trip wire hooks te dupliceren (Afbeelding via Minecraft)
Setup vereist om trip wire hooks te dupliceren (Afbeelding via Minecraft)

Tripdraadhaken zijn op hun plaats vergelijkbaar met draad. Het gebruik ervan is beperkt, zoals het maken van kisten en bogen in dozen en deze aan dorpelingen verkopen om smaragden te krijgen. Net als bij kettingen zijn struikeldraadhaken eenvoudig betrouwbaar te herhalen.

Spelers moeten twee kleideuren plaatsen aan de randen van de blokken die het dichtst bij elkaar liggen, drie blokken uit elkaar. Spelers moeten dan voorover buigen en een haak op elk valluik plaatsen en ze vastbinden met een enkele draad.

Wanneer spelers over de snaar lopen, valt deze met twee struikeldraadhaken, hoewel slechts één van de haken is gebroken. Dit betekent dat spelers twee struikeldraadhaken in een oneindig aantal kunnen veranderen.


3) De dubbele circulatie van de dorpeling

Voorbeeld van een dorpeling in een boot (Afbeelding via Minecraft)
Voorbeeld van een dorpeling in een boot (Afbeelding via Minecraft)

Aangezien de kracht van dorpshandel vaak een geheel is, is er een ongelooflijk frustrerend aspect, gericht op het balanceren van de kracht van het systeem: het feit dat dorpelingen geen voorraad meer hebben, wat betekent dat spelers een bepaalde handel maar zo vaak kunnen doen . in een korte periode.

De multiplayer-modus maakt echter eindeloze circulatie van dorpelingen mogelijk. Als een speler in een boot zit met een dorpeling op de tweede stoel, kan een andere speler de handelsinterface van de dorpeling openen en kan de speler in de boot uitloggen bij de server. Hierdoor verdwijnen ook de boot en de dorpeling. De overgebleven spelers kunnen dan handelen totdat de voorraad op is.

Zodra de voorraad op is, kan de bootspeler weer meedoen. Dit zorgt er ook voor dat de boot en de dorpeling weer verschijnen, met al hun deals op voorraad. Spelers kunnen dit zo vaak doen als ze willen om te voorkomen dat ze transacties verliezen.

READ  Deze roguelike horrorgame ziet eruit als de beste Resident Evil Capcom-game die je ooit hebt gemaakt

2) Bootbox dualiteit

youtube-omslag

Deze misleiding vereist ook een tweede persoon. In tegenstelling tot de vorige oplichter, vereist het een tweede persoon in plaats van een alternatief account.

De eerste speler moet de borst boot En maak je klaar om Minecraft af te maken. De tweede persoon moet naar de voorkant van de borstkas gaan en de borstkas snel aan- en uittrekken.

Dan moet de bootspeler Minecraft verlaten. Dit zorgt er soms voor dat het item wordt gedupliceerd en in de kist- en spelersinventaris terechtkomt.


1) Schulker-dualiteit

youtube-omslag

Dit is een lastige manier om van mods af te komen. Het is echter ook rechttoe rechtaan. Als een speler een item uit een bestand verwijdert Schulker doos Op hetzelfde teken in het spel komen ze dichterbij ShulkerDe gebruikersinterface of shulker-tool is niet beschikbaar, de server kan niet registreren dat de shulker het item heeft verloren. Hij kan echter wel vastleggen dat de speler het item heeft gekregen.

Spelers kunnen mods gebruiken om dit effect te garanderen of proberen tijd in te stellen met een vriend op de server om alle items in de shulker-kist te dupliceren.


Written By
More from Aubrey Mason
Dontnod doet de spelling zelf, nu heet het Don’t Nod
De Franse studio Dontnod, ontwikkelaar van games als Life is Strange, Vampyr...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *