Werken aan de N303 tussen Ermelo en Harderwijk

In opdracht van de provincie Gelderland start de aannemerij Hoornstra Infrabouw/Boskalis met de werkzaamheden aan de N303 tussen Ermelo en Harderwijk.

De werkzaamheden starten dinsdag 23 augustus in Ermelo aan de Vasantlan/Prins Hendricklaan Kring. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd tot medio juni 2023

Het verkeer wordt van 22 augustus tot begin november omgeleid via de N796 – N302 – Ceintuurbaan. Deze weg is langs de route aangegeven met gele borden.

(motor)fietsers
Fietsers (motorfietsen) kunnen aan minimaal één kant gebruik blijven maken van het fietspad. In sommige stadia wordt het fietspad in beide richtingen gebruikt.

Bewoners en bedrijven
Bewoners en bedrijven langs het Bedrijventerrein krijgen een ontheffing op de postbus. Met deze vrijstelling kunt u de borg doorgeven. Soms zijn delen van de N303 zelfs met een uitzondering niet toegankelijk. U wordt hierover te zijner tijd geïnformeerd.

Buslijnen
De bus zal tijdens het werk een andere route volgen. Gewijzigde busroutes zijn te vinden op www.rrreis.nl.

heeft u vragen?
Stel uw vragen aan Milieumanager Hoornstra Infrabouw / Boskalis, Lucilla van den Brink via (06) 45 46 51 79. Hij is bereikbaar op werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur. U kunt uw vragen ook stellen via BouwApp ‘N303 Ermelo – Harderwijk’. BouwApp is te downloaden via de App-Store (Apple) of Google Play (andere smartphones). Via deze app kun je ook de planning en activiteiten bijhouden.

READ  Android 12 is in Nederland beschikbaar op de Samsung Galaxy Tab S6
More from Madison Garrett
Dog the Bounty Hunter krijgt zijn eigen videogameserie
Duane Chapman, beter bekend onder zijn bijnaam “Dog the Bounty Hunter”, bereidt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *