PixelJunk Scrappers Deluxe voor pc aangekondigd door Q-Games

Nieuws

Vandaag, tijdens de BitSummit-vieringen in Kyoto, heeft de populaire Q-Games-studio de PixelJunk Scrappers Deluxe aangekondigd.

Vandaag, tijdens de BitSummit-vieringen in Kyoto, heeft de populaire Q-Games-studio de PixelJunk Scrappers Deluxe aangekondigd.

De game is de nieuwste aflevering van de PixelJunk-franchise en een uitgebreide versie van PixelJunk Scrappers die oorspronkelijk alleen op Apple Arcade werd uitgebracht.

Je speelt als een schraper, een toekomstige mensachtige vuilnisman. Je moet een stad opruimen na het einde van de mensheid. Ondertussen zullen rivaliserende schutters proberen je te verslaan om de beloningen te krijgen.

Naast coöp op de bank worden maximaal 4 spelers online ondersteund, en naarmate je verder komt in je carrière, kun je talloze verschillende personages, wapens en vrachtwagenonderdelen ontgrendelen.

De pc-versie bevat nieuwe gevechtsstijlen, extra wapendrops, niveauaanpassingen en uitdagingen in alle fasen.

De game zal “binnenkort” beschikbaar zijn op Steam en de Epic Games Store. Hieronder kun je een trailer bekijken.

Het persbericht bevatte een opmerking van Creative Director Kazushi Mita.

“Het brengen van PixelJunk Scrappers Deluxe naar pc was een ware daad van liefde en we kijken ernaar uit om meer spelers in de straten van Junktown te verwelkomen. We hebben hard gewerkt om de ultieme ervaring voor spelers op pc te creëren en hebben veranderingen aangebracht die de gameplay echt naar een hoger niveau tillen en zorg voor een geweldige tijd!”

We hebben ook tijd besteed aan het optimaliseren voor Steam Deck en de game voelt onderweg geweldig aan. We zullen binnenkort meer details delen, maar ons hele team is erg enthousiast over de terugkeer van de PixelJunk-serie naar pc! “

We horen ook van gamedirector Taku Ariuka.

“De elementaire gameplay-elementen van het verzamelen, gooien en verzamelen van afval blijven hetzelfde en zijn leuk, maar we hebben nieuwe functies toegevoegd en veel elementen aangepast om het leuker te maken. We hopen dat veel spelers Junktown voor eens en voor altijd zullen veroveren, en ruim het afval in de wereld op!”

Overigens werkt Q-Games momenteel ook aan een revival van The Tomorrow Children.

READ  Recompile krijgt een releasedatum voor PS5 en Xbox Series X | S, pc en Game Pass
Written By
More from Max Mcgee
Nightingale, het fantasy-overlevingsspel van voormalige BioWare-ontwikkelaars, is vertraagd
nachtegaal (Opent in een nieuw tabblad) is een Victoriaans handwerk- en overlevingsspel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *