5 extra FUSER DLC-toevoegingen houden het nieuwjaarsfeest knaller

Mocht u één zijn met de FUSER levensstijl, de hits verslaan, de beats verslaan en ervoor zorgen dat het publiek voor je blijft wachten bij elke beweging, dan zul je blij zijn te weten dat terwijl we ons voorbereiden om afscheid te nemen van 2020, verwelkomend in 2021 in Tijdens het proces zijn er 5 nieuwe DLC-stukken voor het spel gearriveerd.

In navolging van vorige week ‘Ongelooflijke’ DLC valt weg, FUSER-spelers hebben vandaag toegang gevonden tot drie nieuwe deuntjes en een paar glorieuze visuele packs, waardoor ze de kans krijgen om door de dieptepunten te gaan en de deuntjes het nieuwe jaar in te laten stromen.

Met een prijs van £ 1,69 per stuk, vinden we Jack Harlow poppin naast Lil Uzi Vert en SAINt JHN met de volgende drie deuntjes …

Verder zijn er echter elementen die echt de toon zetten, met zowel een Combo Pack: Beach Party en Combo Pack: Earth Song beide aanwezig. De eerste van deze droppen in een nieuw T-shirt, een nieuw videoscherm en een nieuwe koptelefoon met de focus op het strandfeestleven, terwijl de laatste hetzelfde doet met een meer Earth Song-gevoel. Of dat betekent dat we Michael Jackson later in de rij zien opduiken, staat ter discussie.

Als je een exemplaar van FUSER bij de hand hebt, ga dan naar je favoriete digitale winkel en pak nu de nieuwste inhoud. Voor het gemak zullen die vetgedrukte links hierboven je rechtstreeks naar de Xbox Store brengen. Je zult FUSER echter ook niet alleen speelbaar vinden op Xbox One en Xbox Series X | S, maar ook op PS4, PS5, PC en Nintendo Switch.

READ  Als dit lek waar is, biedt de PS5 664 GB bruikbare opslagruimte

Laat het ons weten als je besluit een van deze inhoud te pakken in de hoop dat je een nieuwjaarsfeest kunt maken om trots op te zijn.

Je leest TheXboxHub, een site gewijd aan de wereld van Xbox. Volg ons alsjeblieft Facebook, Twitter en Instagram We hebben nu ook een publiek Discord kanaal als je met ons wilt komen praten over alles wat met gamen te maken heeft. Onze Youtube kanaal staat ook altijd open voor nieuwe abonnees.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox herinnert ons eraan dat het in de toekomst meerdere uitbreidbare opslagopties zal bieden

Het onderwerp uitbreidbare opslag is opnieuw opgedoken na Sony’s recente demontage van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *