5 manieren om kerstkaarten digitaal te verzenden

Nog een paar uur Sinterklaas neemt de stoomboot terug naar Spanje. Het is tijd om je voor te bereiden op de komende vakantie, dat wil zeggen Kerstmis.

Digitale kerstkaarten versturen

Het is ten strengste verboden om voor kerstavond kerstkaarten te verzenden, maar nu dat binnenkort voorbij is, kun je zelf bepalen hoe je dit jaar kerstwensen verzendt. Met deze vijf oplossingen verstuur je kerstkaarten digitaal: van hoog naar laag.

1. Stuur digitale fysieke kaarten via Greetz of Hallmark

Sommige mensen schrijven graag een heel verhaal en sturen het handmatig op een kaart, maar het leuke van het online versturen van een fysieke kaart is dat er vaak zoveel aanpassingsmogelijkheden zijn. Je kunt er iemands naam op zetten, of een foto van jezelf met een kerstmuts op. Bovendien kun je in één keer een mooie tekst bedenken en deze op een willekeurige kaart kopiëren zonder je handen te verlammen. Het kost wat moeite om de kaart aan te passen en geweldige tekst te bedenken, plus geld om de kaarten te verzenden (en tijd om alle adressen te doorzoeken). Er is echter iets aan de andere kant: dit is alles Lijn Thuis vol kerstkaarten.

2. Verstuur e-cards via Gocards of Boomerang

Elektronische kaarten zijn niet zo populair als vroeger. Hallmark heeft hun e-cards-pagina volledig gesloten en geeft er de voorkeur aan om bij een fysieke kaart te blijven. Je kunt een e-card nog wel via verschillende websites indienen, maar het ziet er vaak wat simpel uit. Aan de andere kant is er Boomerang, die altijd komt met originele ontwerpen en grappige haken. U kunt er ook e-cards naartoe sturen. In tegenstelling tot een fysieke kaart heb je hiervoor iemands e-mailadres nodig, want daar hoort de e-card normaal gesproken te komen. Boomerang biedt ook de mogelijkheid om de kaart te delen via social media. Deel het dan openbaar en niet privé.

READ  Zelf warm breien: 6x de mooiste breipatronen voor truien en truien

3. Stuur een video als een kerstelf

Het is elk jaar een hit: Elfyourself. We zijn misschien niet zo dol op Holland’s kerstelfen, maar deze pagina maakt het moeilijk om de verleiding te weerstaan ​​om jezelf geen elf te maken en de stomme video met mensen te delen. Het is een app en door vijf foto’s te uploaden kun je vijf feeën laten dansen met jouw gezicht (of het gezicht van iemand die je kent). Het kost vijf euro om een ​​high-res versie van de video te downloaden, maar het downloaden en delen van de low-res versie is gelukkig gratis en eenvoudig te doen via WhatsApp. Hij is ongelooflijk schattig, maar ook grappig in het geheim.

4. Stuur een aangepaste sticker in een WhatsApp-gesprek

Binnenkort kun je je eigen stickers maken in WhatsApp, maar je kunt ook hun apps gebruiken als je niet kunt wachten (en als je je kerstkaarten mee wilt sturen). Het voordeel is dat mensen niet ergens op hoeven te klikken om het te openen: ze zien je sticker direct in het gesprek verschijnen en je kunt hem zelf maken met je foto’s, teksten, etc. Mensen kunnen je poster ook kopiëren en aan zichzelf doorgeven.

5. Stuur een generieke gif

De meest luie manier om mensen een fijne vakantie te wensen, is door ze een GIF te sturen in WhatsApp of op sociale netwerken die je uit een gif-bibliotheek krijgt (meestal via Giphy of Tenor). Voor veel mensen zal het niet voelen alsof je ze een kerstkaart stuurt, maar mensen kunnen het nog steeds waarderen dat je ze hun kerstwensen stuurt. Let op: Het is ook verstandig om een ​​heel persoonlijke tekst toe te voegen, omdat mensen anders denken dat je aan een soort e-mailforward bezig bent en je je wat minder loyaal voelt.

READ  "Alle niet-bezorgde post van Kattendijke zal nooit worden bezorgd"

Genoeg manieren om je eigen kerstwensen te posten (of te verspreiden) vanuit je luie stoel met je smartphone of tablet. Het scheelt je een hoop kaartjes schrijven, adressen opzoeken en kerstzegels kopen.

Laura Jenny

Als ze niet tikt, zweeft ze ergens in de grote wereld van entertainment of op een vliegtuig naar een geweldige plek in de echte wereld. Mario…

More from Madison Garrett
Hoe de nieuwste versie van iOS te installeren
Apple brengt regelmatig software-updates uit voor je iPhone. Het is belangrijk om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *