Xiaomi: download de nieuwste versie voor alle doeleinden van MIUI

Zoals elke propriëtaire interface alle moeite waard is, MIUI van xiaomi Trekt duurzaamheid aan van softwaredoeleinden die smartphones verrijken. In vergelijking met de normale Android-ervaring is Xiaomi een van de leveranciers die de praktische ervaring wijdt aan de pc-software die het ernaast biedt. Of we het nu hebben over de digitale camera en galerij, browser, temperatuur of de speler zelf, deze apps worden bijna elke dag bijgewerkt. En als het gaat om relevante updates, praten we erover met speciale artikelen of blogposts waarin we je de nieuwe opties kunnen laten zien.

Precies om dit motief heb ik de beslissing genomen om deze webpagina te maken, de plek waar je alle nieuwe updates kunt vinden MIUI-app door Xiaomi. Hieronder heb je een tabel met alle gerelateerde applicaties (behalve voor aanvullende technische typen), het .-bestandDe meeste van de huidige modellen aangeboden en dichtbij Website link bij downloaden. Zo weet je door middel van deze website zeker dat je het nieuwste model applicaties op je Xiaomi smartphone hebt staan.

Laatste update: 5 december

Heb je een Xiaomi-smartphone? Download de laatste versie van alle software.

Over het algemeen stuurt Xiaomi een OTA-melding naar premium smartphones om aan te geven dat er een nieuwe software-update is. De verklaring die ik voor deze plek heb ontwikkeld, is echter simpelweg omdat nieuwe variaties die alleen voor het grote publiek zijn, meestal op internet worden gepubliceerd, en zelfs meestal Perfect in uitvoering. Dit is te danken aan de Beta-methode: mensen die de nieuwste ROM-versies gebruiken, kunnen de APK-bestanden van de apps extraheren als ze up-to-date zijn.

READ  Schakel het automatisch downloaden van games en apps uit in Windows 10: het laatste nieuws, het laatste nieuws en de belangrijkste krantenkoppen

De rest is verduidelijkt, aangezien dit APK-documenten zijn, meestal in de bètasectie en afkomstig uit de Chinese ROM, is het niet 100% zeker dat het op elke Xiaomi-, Redmi- of POCO-smartphone zal werken. Ik kan het je natuurlijk niet vertellen, want het is menselijk gezien niet mogelijk om ze op elke in omloop zijnde smartphone te controleren. Als de update niet werkt, zul je altijd moeten wachten tot deze vanzelf binnenkomt via een OTA-update van Xiaomi.

⭐️ Een bestand verkennen GizChina introductie kalender Met 25 supergaven om elke dag te onthullen tot Kerstmis .

Written By
More from Eda Greene
Puppoz is een schattig puzzelspel voor puppy’s dat nu beschikbaar is voor mobiel | Lidwoord
Heb je er ooit van gedroomd om een ​​skateboardpuppy te zijn en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *