5 snelle hapjes van het verliezen van inpakkers tot rekeningen

5 snelle hapjes van het verliezen van inpakkers tot rekeningen

Orchard Park, New York – De Packers verloren zondagavond hun vierde wedstrijd op rij in Buffalo en vielen met 27-17 tegen de Bills in het Highmark Stadium.

Hier zijn vijf verliespunten:

1. De rekeningen zijn best goed, maar dat maakt het resultaat niet minder frustrerend.

De Packers, nu 3-5, vielen met 14-0 uit de poort en hadden het grootste deel van de wedstrijd te maken met een achterstand van meerdere klassen. Dit is geen plaats om het op te nemen tegen een van de beste teams in de competitie en een potentiële favoriet om de AFC in de Super Bowl te vertegenwoordigen.

“Ze kwamen er al vroeg sterker uit en zetten ons in een te groot gat om uit te klimmen”, zei coach Matt LaFleur. “Natuurlijk zijn onze jonge mensen gefrustreerd, ik ben teleurgesteld, maar we moeten een manier vinden om dit recht te zetten.”

2. De verdediging van Green Bay blijft te lijden onder moeilijke stukken, en de goede momenten zijn niet genoeg.

Na drie vroege runs stond de verdediging van de Packers de Bills toe om te scoren op vijf opeenvolgende balbezit (drie TD’s, twee FG’s), waardoor de score 27-10 werd in het midden van het derde kwart.

Bills QB en MVP-kandidaat Josh Allen deed wat hij normaal doet, met minder paspogingen dan normaal (13 van 25, 218 yards, plus een streepje van 49 yard), tijd kopen om open ontvangers te vinden en zelf naar belangrijke werven rennen.

Ontvanger Stefon Diggs had zes vangsten voor 108 yards en scoorde een 26-yard TD in een uitwaartse beweging, terwijl de grote spelen de balken bleven beschadigen. De Diggs hadden ook een greep voor 53 yards, James Cook kwam erachter om 41 yards te ontvangen, en Devin Singletary’s run was voor 30 yards, wat ongeveer de helft is van de 67 yards.

De Packers behielden slechts drie punten in de tweede helft en kregen twee onderscheppingen van Allen in het vierde kwartaal, maar die verdedigende stands waren te weinig en te laat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *