De originele Xbox Live 1.0 wordt nieuw leven ingeblazen via gratis servers van derden

Xbox Live 1.0, het eerste exemplaar van online servers voor de originele Xbox, is ingesteld om een ​​comeback te maken via Insignia, een gratis service van derden die momenteel compatibel is met 20 titels, zoals Call of Duty: Finest Hour en Counter-Strike.

Heb je een CRT-tv met een originele Xbox en heb je zin in een vleugje nostalgie? Dankzij een service van derden die bekend staat als Insignia, kunnen we binnenkort een aantal OG Xbox-games spelen op herstelde Xbox Live 1.0-servers. Terwijl de Xbox Store veel games van de originele console aanbiedt via achterwaartse compatibiliteitSommige games die Insignia ondersteunt, maken geen deel uit van het programma van Microsoft – dat nu niet meer werkt aan extra titels, dus we zullen waarschijnlijk geen nieuwe OG Xbox-games zien Komt naar Game Pass.

Xbox Live 1.0 wordt voor het eerst sinds 2010 hersteld

Insignia Servers geeft je toegang tot de originele Xbox-servers via de gratis service, waardoor je de mogelijkheid krijgt om online racers te matchen en een leaderboard te creëren voor een groeiende lijst van OG Xbox-games. De servers zijn momenteel compatibel met 20 titels, zoals Call of Duty: Finest Hour, Counter-Strike, Dead or Alive Ultimate, Star Wars Jedi Academy, Unreal Championship en meer, maar Insignia is van plan elke maand nieuwe games toe te voegen.

Insignia wordt op 15 november gelanceerd als een service die alleen op uitnodiging beschikbaar is, dus je moet je aanmelden voor website Om kans te maken om mee te doen. Voordat u zich aanmeldt, is het echter de moeite waard om in gedachten te houden dat de servers niet zijn gecertificeerd en niet worden ondersteund door Microsoft.

READ  Next-gen features zoals Ray Tracing helpen niet bij lag, zegt Xbox Exec

Hoe dan ook, het is echt een coole functie om uitgerold te zien en het biedt zeker een andere manier om games van de originele console te houden. Controleer je de servers van Insignia? Laat het ons hieronder weten.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox onthult vereisten voor Forza Horizon 5 voor pc
Forza Horizon 5 Het is gepland om later dit jaar uit te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *