50 Cent verontschuldigt zich bij Megan Thee Stallion voor het maken van plezier met fotograferen

50 Cent verontschuldigt zich bij Megan Thee Stallion voor het maken van plezier met fotograferen

50 Cent verontschuldigt zich voor het trollen van Megan Thee Stallion op sociale media nadat de ‘Savage’-zangeres onthulde dat ze in haar voeten was geschoten.

Op maandag plaatste de 45-jarige rapper van “In Da Club” een video van een Instagram Live Megan, 25, gedeeld, waarin ze het incident bevestigde en de “nep-kontverhalen” besprak die online werden besproken.

“Verdomme, ik dacht niet dat dit niet echt was”, onderschreef 50 cent de clip als antwoord. “Het klonk zo gek @theestallion. Ik ben blij dat je je beter voelt en ik hoop dat je mijn excuses kunt accepteren. [sic] Ik plaatste een meme die rondzwierf. Ik zou dat niet hebben gedaan als ik wist dat je echt pijn had, sorry. “

Het is onduidelijk welke meme de producent van “Power” heeft gedeeld. Er zijn geen memes meer die naar het incident verwijzen op zijn sociale media.

50 Cent en Megan Thee Stallion
50 Cent en Megan Thee StallionGetty Images

Op 15 juli onthulde Megan voor het eerst op haar Instagram dat ze het weekend ervoor schotwonden had opgelopen als gevolg van een ‘misdaad die tegen mij was gepleegd en werd gedaan met de bedoeling mij lichamelijk letsel toe te brengen’.

Ze noemde haar aanvaller niet, maar bronnen vertelden later exclusief aan Page Six dat rapper Tory Lanez naar verluidt Megan had neergeschoten terwijl ze zijn auto probeerde te verlaten nadat ze een geschil in de auto hadden.

Megan vertelde vervolgens dat ze ‘getraumatiseerd’ was door de ervaring en sloeg degenen die haar situatie belichtten.

“Zwarte vrouwen zijn zo onbeschermd en we houden zoveel dingen in om de gevoelens van anderen te beschermen zonder de onze te overwegen,” zei ze getweet. “Het is misschien grappig om jullie allemaal op internet te hebben en gewoon een ander rommelig onderwerp om over te praten, maar dit is mijn echte leven en ik ben echt gekwetst en getraumatiseerd.”

READ  Square Enix plaagt aankondigingen voor Final Fantasy XVI, XIV en meer in 2021

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *