Man zegt dat hij werd gebeten door een buspassagier die weigerde een masker te dragen

Man zegt dat hij werd gebeten door een buspassagier die weigerde een masker te dragen

Een gehandicapte man beweert dat hij werd gebeten door een boze buspassagier in België nadat hij hem had gevraagd zijn masker goed te dragen, aldus rapporten.

Robert Murphy, die in Merksem in Antwerpen woont, zei dat hij tweemaal op de borst werd gekauwd door de 38-jarige man die met zijn partner in de bus stapte, LADbible gerapporteerd, onder vermelding van het Nederlandse dagblad AD Media.

Het echtpaar had hun maskers onder hun kin en stopte recht tegenover Murphy, 56, wat de Ier ertoe aanzette hen te vragen de bedekkingen op de juiste manier aan te brengen.

‘Ik heb de man net gevraagd het masker goed over zijn neus te dragen’, zei hij.

De man weigerde, zei Murphy, en er volgde een gevecht.

‘Ik heb geprobeerd mezelf los te maken, maar ik ben gehandicapt, dus het was niet gemakkelijk’, zei Murphy. ‘We worstelden tot de man zich op mijn borst wierp en me beet. Ik kon het niet geloven. Hij was als een gekke hond.

“Ik duwde hem weg, maar hij liet me niet met rust. De hele tijd probeerde hij me weer te bijten. ‘

Andere passagiers trokken de man van Murphy af en het paar sprong uit de bus en vluchtte. Ze werden later gearresteerd door de Belgische politie.

Murphy ging naar het ziekenhuis voor behandeling van de bijtwonden.

“Vreemd genoeg wil de dokter geen COVID-19-test doen omdat ik niet kan aantonen dat de andere persoon, de bijter, besmet is met het virus. Vingers kruisten elkaar, ‘zei hij.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *