6 beste Xbox-serie X / S-games die je nu kunt spelen (2021)

Xbox-serie X is een geweldige console die boordevol krachtige hardware van de volgende generatie zit. Games kunnen echter moeilijk te vinden zijn echt waar Haal het meeste uit al die spieren. Welke games bieden de lekkerste en onweerstaanbare eye candy? We hebben tientallen Xbox-titels getest op de nieuwste hardware van Microsoft, en er zijn zeker een paar van de beste concurrenten die er zijn.

Dit zijn onze favoriete games voor de Xbox Series X en Series S, en ze zijn allemaal geweldig. Als je geen van de twee nieuwe systemen hebt, zijn al deze games ook beschikbaar voor de vorige generatie Xbox One. Als je voor de Xbox Game Pass Ultimate betaalt, heb je mogelijk al toegang tot sommige van deze titels. (We hebben aangegeven welke games beschikbaar zijn.) De abonnementsservice blijft de beste deal in consolegames: je krijgt toegang tot meer dan 300 games en meestal zijn nieuwe first-party titels afkomstig van studio’s die eigendom zijn van Microsoft (zoals Oorlogsuitrusting).

Bekijk onze handleidingen voor de beste Xbox One-games, de beste online coöp-games en tips en trucs voor Xbox Series X / S om het meeste uit je consoles te halen.

Een speciale aanbieding voor Gear-lezers: download het 1-jarig abonnement op WIRED voor $ 5 ($ 25 korting). Dit omvat onbeperkte toegang tot WIRED.com en ons gedrukte tijdschrift (als u dat wenst). Abonnementen helpen bij het financieren van het werk dat we elke dag doen.

READ  Ruined King: A League of Legends Story komt begin 2021 uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc; Nieuwe filmtrailer
Written By
More from Vanessa Hale

Wat hebt u nodig om deel te nemen aan de bètaversie van Xbox Cloud Gaming

Met de cloudgame-streamingdienst van Microsoft, xCloud, nu in bètatest op zowel iOS...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *