6 Far Cry-spelers ontvangen e-mails van “El Presidente” waarin ze worden bespot omdat ze zich terugtrekken

Met zoveel games die constant strijden om onze aandacht en speeltijd, wendt Ubisoft zich tot een interessante marketingstrategie om spelers Far Cry 6 te laten spelen. Spelers die al een tijdje niet de sprong naar Yara hebben gemaakt, ontvangen e-mails van Ubisoft die proberen pak ze. Terug naar het spel. Bovendien worden deze e-mails weergegeven alsof het directe berichten zijn van het El Presidente-personage van Giancarlo Esposito, waarbij spelers agressief worden uitgedaagd om terug te springen om hem neer te halen.

een tweeten Van journalist Brendan Sinclair heeft hij de soorten e-mails beschreven die Ubisoft verstuurt. Een e-mail van Ubisoft had “Je stelt me ​​teleur” in de onderwerpregel en “Het was leuk om je te zien falen” in de hoofdtekst van de e-mail. De e-mail zou moeten lezen alsof El Presidente, de belangrijkste schurk van Far Cry 6, spelers persoonlijk treitert omdat ze het spel zo snel verlaten. Later in de e-mail staat in het bericht: “Je kunt zeker beter doen dan dat”, samen met Far Cry 6 van de gebruiker.

Ubisoft stuurt echter niet alleen e-mails naar achterblijvende spelers. Het bedrijf stuurt ook voortgangsrapporten naar mensen die veel tijd hebben besteed aan het spelen van Far Cry 6.

Terwijl sommige spelers, inclusief de originele post, geïrriteerd waren dat een gamingbedrijf hen lastig viel om weer in hun spel te komen, anderen Ze hadden plezier Bij het idee van een videogame-schurk die een e-mail stuurt naar spelers om ze aan te sporen.

READ  'Devendra Fadnavis doet goed werk als leider van de oppositie': Shiv Sena

De discussie resulteerde ook in een Lange draad op Resetera, die door sommige gebruikers door Ubisoft als “heel grappig” en “goede phishing” werd beschreven.

“Ik begrijp een deel van de interesse in gamen (dit is een grotere discussie voor een andere thread), maar dit is basismarketing en niet iets ronduit sinisters,” Een gebruiker schreef.

We namen contact op met Ubisoft voor commentaar en zij zeiden: “De e-mails die naar Far Cry 6-spelers worden gestuurd, zijn bedoeld als een leuke en slimme manier om mensen eraan te herinneren terug te keren naar Yara en zijn geschreven alsof ze van El Presidente zelf komen. hebben gehoord van de gemeenschap en hun zorgen gedeeld met El Presidente.” . En weet dat Chorizo ​​je heel erg mist.”

Bekijk voor meer informatie onze Far Cry 6-recensie, waar we zeiden dat het het leukste was dat we in bijna tien jaar met deze serie hebben gehad.

Logan Blunt is een freelance schrijver voor IGN. Je vindt hem op Twitter @LoganJplant.

Written By
More from Aubrey Mason
Moonlighter en vier andere spellen
Aan ik belde we kiezen elke maand een nieuw topspel dat voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *