Op Bollywood geïnspireerde RPG Aikyam aangekondigd voor PS5, Xbox Series en pc

Op Bollywood geïnspireerde RPG Aikyam aangekondigd voor PS5, Xbox Series en pc

De in Toronto gevestigde ontwikkelaar Thousand Stars heeft dit aangekondigd Akiameen op Bollywood geïnspireerde turn-based RPG voor PlayStation 5, Xbox Series en pc (stoom). Een releasedatum is niet bekendgemaakt.

Hier is een overzicht van het spel via Thousand Stars:

op

Het dorp Akyam is in rep en roer! Er heerst chaos na de plotselinge en mysterieuze verdwijning van geliefde burgemeesters. Demonen, die graag de Almachtige Hemelse Lijm willen bemachtigen, bereiden zich voor om de wereld in eeuwige duisternis te storten. Het is aan Vishva, Ramli en Guru-ji om de harten van ontevreden dorpelingen te veroveren met extravagante turn-based gevechten en ze tegen de demonen te verzamelen in deze op Bollywood geïnspireerde fantasy-RPG!

Belangrijkste kenmerken

  • Laat je innerlijke Bollywood-ster los! – Met dramatische sprongen, draaien en zwaartekracht tartende stunts kun je je tegenstanders verblinden in spannende filmische gevechten, geïnspireerd door de iconische Indiase cinema.
  • Een magische, levensgrote wereld! – Kom tot bloei in deze levensgrote fantasiewereld van het oude India, waar personages samenwerken om uitdagingen te overwinnen die twee keer zo groot zijn als zij!
  • Verspreid vriendelijkheid! – Elke daad van barmhartigheid strekt zich uit over je hele dorp. Ontgrendel nieuwe avonturen en win dappere fans voor gevechten door ze te helpen met heksenvriendelijkheidsmissies!

Bekijk hieronder de trailer van de advertentie. Bekijk de eerste screenshots in de galerij. Bezoek de officiële website hier.

Adverteer een aanhangwagen

Schermafbeeldingen

READ  Valve presenteert het Steam Deck elke minuut van de Game Awards, maar aanmeldingen veroorzaken problemen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *