7 Beste iOS 15-apps die u moet downloaden op uw nieuwe iPhone 13

Als je net een iPhone 13 hebt, vraag je je misschien af ​​of er apps zijn die je moet downloaden om het meeste uit je nieuwe apparaat te halen. Met elke nieuwe iPhone bouwt Apple nieuwe functies en mogelijkheden, en ontwikkelaars kunnen hiervan profiteren om geweldige apps te bouwen die uw apparaat nog beter maken.

Met dat in gedachten heb ik een lijst samengesteld met enkele van mijn favoriete iOS 15 iPhone-apps:

1. Halide Mark II

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe iPhones is zonder twijfel het nieuwe camerasysteem. De iPhone 13 Pro en Pro Max hebben beide drie geheel nieuwe camera’s, wat een groot probleem is – vrij letterlijk. Natuurlijk staan ​​de apps die kunnen profiteren van het werk dat Apple in de camera’s thuis heeft gestoken, gewoon op je nieuwe iPhone.

    Ingesloten afbeelding

Halide is al een tijdje mijn favoriete camera-app. Het geeft je meer controle over de foto’s die je maakt. Het heeft ook een originele raw-opnamemodus genaamd “Instant Raw”, die RAW-bestandsindelingen combineert met computerbeeldvorming om u een definitief beeld te geven dat de controle over de bewerking behoudt.

Halide kost $ 11,99 per jaar.

2. vonk

Je hebt misschien meer tijd besteed aan het zoeken naar de beste e-mailapp. Gezien het feit dat de meesten van ons het grootste deel van onze tijd aan communicatie besteden, is dit een enorm probleem. Uw e-mailtoepassing moet functioneel en gebruiksvriendelijk zijn.

Spark is gratis te gebruiken, of $ 7,99 per maand voor de Premium-versie.

3. 1 wachtwoord

Wachtwoorden beheren is niet leuk. Om het nog erger te maken, de meesten van ons zijn er echt slecht in. Daarom kiezen we voor gemakkelijk te onthouden wachtwoorden en gebruiken deze vervolgens voor elk account en elke website. Dit is een probleem omdat het betekent dat zodra uw informatie is gecompromitteerd, de slechteriken toegang kunnen krijgen tot alles. 1Password lost dit op door het gemakkelijk te maken om veilige wachtwoorden te maken, waarbij slechts één wachtwoord hoeft te worden onthouden.

Nog beter is die De nieuwe functies van iOS 15 zijn dat Safari native extensies op de iPhone krijgt. Dit betekent dat 1Password op Safari op je iPhone werkt, net als op je Mac.

1Password kost $ 2,99 per maand, of $ 4,99 voor maximaal vijf gebruikers in een gezin. Zakelijke prijzen beginnen bij $ 19,99 per maand voor maximaal 10 gebruikers.

4. Fantasie

De Apple Agenda-app op de iPhone is goed, maar zeker niet geweldig. Aan de andere kant, verbeelding is wat Apple had moeten maken. Wanneer u agenda-items maakt, contextualiseert Fantastical zaken als de datum, tijd, locatie en zelfs mensen die u ontmoet, en voegt deze automatisch toe aan de gebeurtenis. Dit maakt het gemakkelijk om dingen aan je agenda toe te voegen zonder dat je door menu’s en opties hoeft te klikken. Het heeft ook handige functies, zoals links met één klik voor Zoom-oproepen en Microsoft Teams, waardoor het gemakkelijk is om deel te nemen aan uw videovergaderingen.

READ  Wilt u al uw gedownloade bestanden automatisch synchroniseren met Drive op Windows en Mac? Hier is hoe je het kunt doen
    Ingesloten afbeelding

Fantastical kost $ 4,99 per maand en omvat Cardhop, een krachtige en gebruiksvriendelijke contactmanager.

5. Dingen 3

Om eerlijk te zijn, Things is geen app waarvoor een iPhone 13 nodig is. Als je echter een prachtig ontworpen app nodig hebt om je te helpen georganiseerd te blijven, dan is dit de app. Things 3 is een takenlijst-app die uit de weg gaat en het gemakkelijk maakt om vast te leggen, taken te plannen en op de hoogte te blijven van alles wat je moet doen. Als gevolg hiervan maakt het bijna elke lijst met de beste iPhone-apps omdat het zo handig is. Sterker nog, het zit niet vol met functies die je niet echt helpen om dingen voor elkaar te krijgen.

3 dingen is $ 9,99 voor een iPhone.

6. Eilanden weer

Carrot Weather is een weer-app, maar het heeft een persoonlijk gevoel. En ze heeft veel persoonlijkheid. Naast het feit dat je zelf kunt bepalen hoe vriendelijk (of niet) je je voorspelling wilt laten zijn, is Carrot Weather gewoon een hele toffe app. Het is goed ontworpen en maakt het heel gemakkelijk om te zien hoe het weer gedurende de dag zal veranderen.

    Ingesloten afbeelding

Het heeft ook een coole widget die de inhoud aanpast op basis van het komende weer en het tijdstip van de dag. Om eerlijk te zijn, de iOS-weer-app heeft dit jaar een mooie update gekregen, maar Carrot Weather is naar mijn mening nog steeds de beste.

Carrot Weather is een gratis download, met premiumfuncties vanaf $ 0,99 per maand.

7. iMovie

De meningen die hier worden geuit door columnisten van Inc.com zijn van henzelf, niet van Inc.com.

Written By
More from Eda Greene

De beste manieren om op te lossen als Steam geen games naar uw pc downloadt

Steam is een digitale gamedistributieservice waar je pc-games kunt zoeken en downloaden...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *