Waarom je eFootball (PES 2022) nog niet moet downloaden

De nu gelanceerde eFootball is een abstracte versie van de volledige game. In het najaar komt er een grote update die spelers gratis kunnen downloaden. Het heeft verschillende nieuwe modi, zoals Creative Teams, wat het equivalent is van Fifa Ultimate Team. De game is gelanceerd op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, S, Xbox One en pc.

Veel spelers stonden te popelen om de nieuwe game te downloaden. Helaas duurde het enthousiasme niet lang en al snel vulde het internet zich met clips en screenshots over het nieuwe spel. Niet om te laten zien hoe soepel alles is, maar om te laten zien dat de game tot nu toe een schijnvertoning is geweest. eFootball 2022 zit vol met bugs en glitches die het in sommige gevallen helemaal onmogelijk maken om te spelen. Ook worden de voetbalgraphics volledig vernietigd op de grond. Met het nieuwe free-to-play-model wil Konami volledig de concurrentie aangaan met FIFA’s grootste concurrent, maar zal het op deze manier lukken? Nou, bekijk het zelf maar eens.

Konami heeft op het moment van schrijven nog niet gereageerd op de storing. eFootball is een constant bijgewerkt project, dus de kans is groot dat Konami de komende maanden hard zal werken om het spel te repareren.

READ  CovidSafe is nu veiliger: geen screenshots meer mogelijk
More from Madison Garrett
Sierteeltcampagne ‘Vul de afstand met schoonheid’ van start
De grote consumentencampagne ‘Vul de afstand met schoonheid’ die eerder door de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *