8/2/22: Open Game Thread – Lookout Landing

Opluchting! Nu de handelsdeadline naderde, was het gemakkelijk om te vergeten dat de Mariners vandaag een echte honkbalwedstrijd te spelen hadden. De bewegingen van vandaag in Seattle voor Curt Casali, Matthew Boyd en Jake Lamb waren zeker geen blockbusters – en Casali en Boyd zijn momenteel in IL – maar ze hebben allemaal geholpen om de roostervloer op te heffen en wat broodnodige diepte toe te voegen aan de uitgebreide run. Je kunt Kate’s publiciteit bekijken op Casali hierEn we zullen zo snel mogelijk een deel voor Boyd en Lamb hebben.

Nu in de rij!

Terwijl de Mariners bijna geen line-up meer hebben als gisteren, brengen de Yankees Matt Carpenter – ja, 242 wRC + haver – voor het eerst in de serie naar voren. Jakkes! Logan Gilbert zal de sterke wrijvingstrend die hij de laatste tijd heeft gehad moeten stoppen om de vleermuizen in het spel te houden, maar gezien zijn geweldige veldcombinatie die hij de laatste keer heeft ingezet, ben ik ervan overtuigd dat hij dat kan.

Gelukkig is er ook goed nieuws van het blessurefront in Seattle: voor Ryan Davis, Julio Rodriguez en Ty France Goed gedaan. Frankrijk zwaaide zonder pijn, en hoewel ze morgen kunnen spelen, geven de Mariners er misschien de voorkeur aan om uit te stellen tot vrijdag thuis. Ondertussen heeft Julio nog niet getwijfeld, hoewel hij ook op weg is naar een spoedig herstel.

game tijd: 16:05 PDT

Televisie: ROOT Sports NW, MLB.tv

radio: 710 Seattle Sports Station, MLB in Pat

READ  Snelle lopers boeken vooruitgang op Google Doodle Olympics
More from Madison Garrett
Deezer op Apple Watch met offline luisteren: luister zonder iPhone
Apple Watch werkt met Apple Music, maar ook andere muziekdiensten kunnen gebruik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *