Reynolds brengt nieuwe Iowa breedbandkaart uit; Algemene input wordt gevraagd

DES MOINES, Iowa (KCRG) – Op dinsdag hebben de gouverneur van Iowa, Kim Reynolds, en het administratiekantoor van de Chief Information Officer (OCIO) een nieuwe breedbandkaart voor de hele staat aangekondigd die de beschikbaarheid van breedband aangeeft.

De nieuwe kaart geeft meer details en identificeert de beschikbare breedbanddienst zoals gerapporteerd door breedbandaanbieders.

Sites met lagere breedbandsnelheden (minder dan 100 Mbps upload/20 Mbps) komen mogelijk in aanmerking voor toekomstige subsidiemogelijkheden voor het Empower Rural Iowa Broadband Program.

“We boeken belangrijke vooruitgang bij het verbinden van alle Iowans met hogesnelheidsbreedband, maar veel gemeenschappen blijven achter”, zei gouverneur Reynolds. “Vandaag vraag ik alle Iowans om de breedbandkaart te bezoeken en ons te laten weten of de breedbandservice die op hun site wordt vermeld onnauwkeurig is. Deze feedback zal ons helpen middelen te richten op gebieden die in de toekomst het meest behoefte hebben aan breedbandinvesteringen.”

U kunt de kaart zien hier.

Providers, gemeenschappen en leden van het publiek hebben 30 dagen de tijd om informatie in te dienen bij OCIO als ze van mening zijn dat de kaart ten onrechte breedbandservicegegevens rapporteert.

Instructies voor kaartuitdagingen beschikbaar hier. Challengers kunnen ook een e-mail sturen naar [email protected] voor hulp en vragen.

Copyright 2022 KCRG. Alle rechten voorbehouden.

READ  Pittsburgh Steelers 2021 schema: downloads voor mobiel en desktop wallpapers
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories