Door aanpassingen in de netten kon Caris LeVert Wizards domineren

Door aanpassingen in de netten kon Caris LeVert Wizards domineren

Nadat de Nets de heropeningsopener van vrijdag tegen de Magic hadden binnengehaald, gaven ze toe dat ze zondag sneller moesten bijsturen tegen de Wizards.

De beslissingen die interim-coach Jacque Vaughn nam – zowel de calls die hij omdraaide als degene waarmee hij vasthield – kwamen beter uit tegen de Wizards.

Caris LeVert had de bal vrijdag met blitz en dubbelspel gezien. Deze keer hield hij de bal – en het spel – in handen en leverde hij een onmisbare overwinning van 118-110 op Washington, die in wezen een playoff-bod bezegelde.

“De laatste wedstrijd verdubbelden ze veel en lieten me daardoor niet meer doen wat ik aan het doen was”, gaf LeVert toe. “Maar [Sunday], toen ik in de game ging, dacht ik: ‘Ik laat me niet uit de game halen. Ik laat dat ons niet wegnemen van wat we proberen te doen. ‘We hebben het uitgezocht. Ik ga iso; Ik ga [in] laag en vang het. Soms in de post, soms bovenaan de sleutel. ‘

LeVert had 25 van zijn game-high 34 punten in de tweede helft en 14 in de laatste 6:31 toen de Nets sloten op een 18-6 punt. Hij zag af van schermen van Jarrett Allen, vermeed dubbele teams en domineerde uit isolatie. Hij werkte ook meer in de post tegen Washington, profiteerde van zijn grootte en maakte toneelstukken.

“Nu teams beginnen te verdubbelen, proberen we gemakkelijke manieren te vinden om de bal in de ruimte te krijgen waar ze niet zo gemakkelijk kunnen verdubbelen. Dat is een gemakkelijke plek om het op te vangen en aan het werk te gaan zonder veel energie te verbruiken, ‘zei LeVert. ‘Jacque heeft geweldig werk met mij geleverd, en dat heeft hij ook gedaan [assistant] Adam Harrington. Ik heb ook veel met hem samengewerkt. “

READ  Kleine pinguïns studeren in Game 2, goede en slechte prestaties

Het spelplan riep ook Allen op om de velg te beschermen, ook al betekende dat het afstaan ​​van 3-punts kansen voor Thomas Bryant.

Nadat Bryant 18 eerste helft punten had op 7-uit-9-opnamen – waaronder 4 uit 5 uit diepe – bleven de Nets bij het plan en zagen hem 5-uit-11 gaan in de tweede en zijn enige 3 missen.

‘Uiteraard wil ik de verf beschermen [and] Ik wil naar buiten gaan en Bryant betwisten. Het is moeilijk om met de twee te jongleren; maar ik wil het spelplan volgen, ‘zei Allen. ‘Het spelplan was voor mij om de schoten aan de rand te gaan betwisten en de bewakers om mijn rug te gaan halen om Bryant te halen.

‘Een pluim voor hem: hij schoot de lichten uit. Hij heeft ons spelplan in de eerste helft echt vernietigd. Maar in de tweede keer hielden we vast aan ons spelplan en uiteindelijk werd het uitbetaald. ”


Jamal Crawford (conditionering) was inactief en Donta Hall speelde niet.

“Het is een wederzijds gesprek tussen Jamal en ik en het uitvoeringsteam”, zei Vaughn over Crawford, die voor de wedstrijd heeft getraind en maandag nog een training krijgt om te proberen op snelheid te komen.

“Dan blijven we gewoon een gesprek voeren over waar hij is. En aan het eind van de dag komt het zeker neer op de competentie en zorg voor de atleet. We willen dat hij zich op zijn gemak voelt, die relatie zich op zijn gemak voelt als hij op de vloer produceert. ”


In haar jaarlijkse onderzoek onder de 50 meest waardevolle teams ter wereld, rangschikte Forbes de netto 38ste op $ 2,5 miljard. Ze waren zesde in de NBA, met de Knicks in de competitie op $ 4,6 miljard.

READ  Tips voor Amerikanen van ver om het coronavirus dit vakantieweekend in toom te houden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *