Bihar Cop Vinay Tiwari onder dwang in quarantaine geplaatst, zegt Bihar DGP, Patna vs Mumbai politie in Sushant Rajput-zaak

Bihar Cop Vinay Tiwari onder dwang in quarantaine geplaatst, zegt Bihar DGP, Patna vs Mumbai politie in Sushant Rajput-zaak

Sushant Rajput doodszaak: Vinay Tiwari werd naar Mumbai gestuurd om het onderzoek van de politie van Bihar te leiden.

Mumbai / Patna:

De turfoorlog tussen de politie van Bihar en de politie van Mumbai over de sonde tot de dood van acteur Sushant Singh Rajput nam een ​​serieuzere wending nadat de politiechef van Bihar de politie van Mumbai beschuldigde van het “met geweld” in quarantaine plaatsen van een officier die naar Mumbai was gestuurd om de sonde te leiden. Minister-president van Bihar, Nitish Kumar, heeft op de worsteling gereageerd door te zeggen dat deze “niet politiek” is.

De politiechef van Bihar beweerde in tweets ’s avonds laat dat een hooggeplaatste IPS-officier die door Patna was gestuurd,’ met geweld in quarantaine ‘was geplaatst door de burgerlijke autoriteiten in Mumbai.

“IPS-officier Vinay Tiwari bereikte Mumbai vandaag vanuit Patna met de officiële plicht om het politieteam daar te leiden, maar hij is vandaag om 23.00 uur met geweld in quarantaine geplaatst door BMC-functionarissen”, tweette Bihar-directeur-generaal van politie (DGP) Gupteshwar Pandey gisteravond, samen met een foto van de hand van de officier met een quarantainestempel.

“Hij kreeg ondanks verzoek geen accommodatie in de IPS Mess en verbleef in een pension in Goregaw (Goregaon)”, zei de politiechef van Bihar.

Politieagent Vinay Tiwari is in quarantaine geplaatst “volgens de huidige richtlijnen voor binnenlandse aankomsten op de luchthaven van Mumbai”, aldus de burgerorganisatie van Mumbai. De heer Tiwari bereikte zondag Mumbai om de officieren die al in de stad waren te helpen. Een andere tweet van het hoofd van de staatspolitie heeft een video van de heer Tiwari, in een blauw t-shirt en een masker, met zijn quarantainestempel.

READ  3 winnaars en 3 verliezers van de wedstrijd van pre-seizoen 2

In reactie op de quarantaine van de officier zei Bihar Chief Minister Nitish Kumar: “Wat er met hem is gebeurd (Vinay Tiwari) is niet juist. Het is niet politiek. De politie van Bihar voert haar taak uit. Onze DGP zal met hen spreken.”

Ondertussen zeggen de bronnen van de politie van Mumbai dat hoewel ze het team van Patna volledige medewerking hebben aangeboden, het Bihar-politieteam de protocollen en beleefdheden die verschuldigd zijn niet heeft gevolgd tijdens het uitvoeren van onderzoeken in de jurisdictie van een andere troepenmacht, vooral wanneer er een lopende zaak is onderzoek.

Bronnen zeggen dat de politie van Bihar de politie van Mumbai niet op de hoogte heeft gehouden van haar bewegingen en de mensen die ze wil ondervragen in verband met de dood van Sushant Singh Rajput in juni.

‘We proberen daar met de DGP en andere functionarissen te praten. Ik heb hierover niets meer te zeggen’, zei Pandey vanmorgen.

” Ik veroordeel dit incident. Ik zou de premier en de minister van Binnenlandse Zaken van Maharashtra willen vragen dat het hele land het doodsmysterie van Sushant Singh Rajput wil oplossen. De politie van Bihar komt tegenwoordig naar Mumbai in verband met deze zaak, maar u steunt hen niet. Je hebt ze niet in quarantaine geplaatst, maar toen een IPS-officier naar voren kwam om deze zaak op te lossen, werd hij met geweld in quarantaine geplaatst ”, zei Vinod Mishra, een corporator en BJP-leider in Municipal Corporation of Greater Mumbai (MCGM).

De 34-jarige Sushant Singh Rajput werd op 14 juni dood aangetroffen in zijn appartement in Mumbai.

READ  VALORANT-spelers slaan de 'out of touch'-communicatieveranderingen van Riots dicht en eisen actie

De politie van Bihar startte een parallel onderzoek nadat de familie van de acteur een zaak in Patna had aangespannen.

Dit onderzoek is gericht op de kosten dat er geld is overgemaakt van de bankrekening van Sushant Singh Rajput.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *