Aamir Khan’s Laal Singh Chaddha vertraagd: hier is de nieuwe releasedatum

Aamir Khan’s Laal Singh Chaddha vertraagd: hier is de nieuwe releasedatum

De langverwachte film Laal Singh Chaddha van Aamir Khan en Kareena Kapoor Khan zal dit jaar niet op de schermen verschijnen. De release van de Hindi-film is vertraagd vanwege de Covid-19-pandemie.

Aamir Khan in Turkije voor de shoot van Laal Singh Chaddha.Twitter

Het nieuws komt rechtstreeks uit de mond van het paard. Ajit Andhare, Chief Operating Officer Viacom18 Studios, “We zullen nog steeds de kerstdatum behouden, niet 2020, maar in 2021. #LaalSinghChaddha. Nieuwe releasedatum. @Aamir_khan @ Viacom18Studios Alle focus op filmafronding voor nu! [sic]”

De film was gepland voor release in december 2020. De opnames kwamen echter tot stilstand toen de lockdown van kracht werd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Het team was bezig met het filmen van een gedeelte in Punjab voordat het abrupt werd gestopt.

Opnamen maken in Turkije
Ondertussen is Aamir Khan in Turkije geland om het neerschieten van Laal Singh Chaddha te hervatten. Een paar foto’s van de Bollywood-acteur in een grijs sweatshirt en zwarte broek zijn nu viraal gegaan. De perfectionist van de Bollywood wordt gezien met een masker terwijl hij poseert voor de camera.

Aamir Khan met muzikanten van Laal Singh Chaddha

Aamir Khan met de muzikanten van Laal Singh ChaddhaPR-hand-out

Het project werd aangekondigd in maart 2019 en de belangrijkste schietpartij begon in oktober. Het team heeft plannen om op meer dan 100 locaties te schieten. Tot dusver is het opgenomen in Chandigarh, Changanassery, Paravur Thekkumbhagam nabij de stad Kollam, Jaisalmer en Goa.

De aanstaande Hindi-film is geschreven door Atul Kulkarni en geregisseerd door Advait Chandan. De film heeft de muziek van Pritam, de cinematografie van Setu en de montage van Manik Dawar.

READ  Rockstar maakt een remake van de 'Here we go again'-meme voorafgaand aan de release van GTA Trilogy

De remake van Hollywood-film Forrest Gump heeft Kareena Kapoor in de vrouwelijke hoofdrol. Het is echter niet zeker wanneer de actrice mee zou doen aan de shoot in Turkije.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *