Aamna Sharif deelt de verlichting van het testen van Covid-19 negatief

Aamna Sharif shares relief of testing Covid-19 negative

Actrice Aamna Sharif opende dinsdag hoe haar leven veranderde nadat een van haar medewerkers positief was getest op Covid-19.

Aamna Sharif.Varinder Chawla

“De tijden zijn moeilijk, het pad dat voor ons ligt is nog moeilijker, beslissingen zijn mistig en paniek blijft zich vermenigvuldigen en verspreiden zich sneller dan het virus zelf. Zoals sommigen van jullie misschien weten, een van mijn medewerkers, die vroeger voor me zorgde op sets , onlangs positief getest, waarna ook mijn hele familie de tests heeft doorstaan. Terwijl we boodschappen en tassen hebben gewassen en alles wat het huis binnenkomt schoonmaakt, vermenigvuldigt de angst ‘n’ het aantal keren dat het virus je ruimte binnensluipt, je huis, je leven.

“We waren bezorgd, we waren bang! De 24 uur voordat de resultaten binnenkwamen, voelde als een eeuwigheid, maar gelukkig waren al onze resultaten negatief. We besloten nog steeds aan de veilige kant om onszelf 14 dagen in quarantaine te plaatsen omdat we wisten dat we in directe contact met iemand die bij ons in huis woonde en het virus had opgelopen ‘, schreef Aamna op Instagram.

Ze vertelde ook dat ze momenteel vanuit huis fotografeert voor “Kasautii Zindagii Kay”.

“Shiv, mijn jongen, werd meteen in quarantaine geplaatst omdat we ervoor zorgden dat er voor hem gezorgd werd om zo snel mogelijk te herstellen. We werden een paar dagen later opnieuw getest en negatief getest, voor het eerst in ons leven is negatief negatief belangrijker dan positief! De show moet doorgaan, zeggen ze en dus moest ik doorgaan met fotograferen, maar naar buiten stappen was uitgesloten en daarom heb ik vanuit huis gefotografeerd, “voegde Aamna eraan toe.

READ  Remedy's Same Lake deelt een foto van Max Payne Cast, en dit is een warm maar verdrietig weerzien na 22 jaar

Aamna vindt echter dat thuiswerken niet zo eenvoudig is.

“Voor degenen die dit als een voorrecht beschouwen, de mogelijkheid om vanuit huis te werken, ik moet je zeggen dat het niet gemakkelijk is. Onze huizen zijn niet uitgerust om te fotograferen, het zijn onze privéruimtes die we nu moeten integreren om het beste mogelijk te maken. Maar , tijden als deze zijn ongekend en vereisen flexibiliteit en behendigheid.

“We moeten evolueren en het beste maken van wat we hebben. Ik heb mijn best gedaan om vanuit huis te fotograferen ondanks de uitdagingen. In deze hele week van alles wat we hebben meegemaakt, realiseer ik me hoe belangrijk het is om onze zegeningen te tellen Mijn familie heeft me sterk bijgestaan, heeft me geholpen om de shoot te beheren en positief te blijven in deze moeilijke tijden en ik ben iedereen die goede wensen heeft gestuurd enorm dankbaar! We zullen het allemaal redden, maar tot die tijd blijven we veilig, blijf positief vanuit je hart, negatief voor het virus en vooral sterk door deze pandemie, ‘concludeerde ze.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *