Lewis Hamilton geeft verduidelijking over het COVID-19-vaccin

I

2018 F1 wereldkampioen coureurs Lewis HamiltonClive Mason / Getty Images

Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton is gedwongen te verduidelijken dat hij “niet tegen een vaccin” is voor COVID-19, nadat hij per ongeluk een anti-vaxxer-bericht heeft gedeeld op een van zijn sociale media-handvatten.

Hamilton heeft onlangs een bericht op Instagram gedeeld waarin werd gesuggereerd dat Bill Gates loog over een coronavirusvaccin. In de videoclip van Hamilton wordt Gates ondervraagd over de mogelijke bijwerkingen van een vaccin en hij biedt geruststelling en weerlegt een samenzweringstheorie dat het vaccin zal worden gebruikt om microchips bij mensen te implanteren.

Hamilton op COVID-19-vaccin

De clip was getiteld “Ik herinner me toen ik mijn eerste leugen vertelde”, meldt The Guardian.

Het bericht trok echter online kritiek, waarna de Formule 1-coureur het verwijderde.

Hamilton heeft nu gezegd dat hij (zijn) gedachten over de kwestie wilde verduidelijken.

“Ik heb enkele opmerkingen opgemerkt over mijn eerdere bericht over het coronavirusvaccin en ik wil mijn mening erover verduidelijken, omdat ik begrijp waarom ze mogelijk verkeerd zijn geïnterpreteerd”, schreef de Britse Mercedes-coureur in een volgend bericht op Instagram.

Lewis hamilton

Instagram

“Ten eerste had ik de opmerking niet echt bijgevoegd, dus dat is helemaal mijn schuld en ik heb veel respect voor het liefdadigheidswerk dat Bill Gates doet. Ik wil ook duidelijk zijn dat ik niet tegen een vaccin ben en zonder twijfel het zal belangrijk zijn in de strijd tegen het coronavirus en ik hoop dat de ontwikkeling ervan levens zal helpen redden, “zei Lewis Hamilton.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *