Aankondiging van de officiële uitreiking van de E3 Awards 2021

De European Space Agency (ESA), de organisator van E3, heeft aangekondigd dat er een officiële uitreiking van de E3 Awards 2021 zal plaatsvinden op de laatste dag van E3 dit jaar.

De E3 Awards 2021, die plaatsvinden op 15 juni, worden uitgereikt voor games die worden getoond tijdens het vierdaagse E3 Live-evenement. Winnaars worden gekozen door editors van IGN, GameSpot, PC Gamer en GameMe +. De prijzen zijn gericht op de “meest verwachte” spellen op E3, inclusief de algemene winnaar van alle spellen die in de hele show voorkomen, evenals de meest verwachte spellen van zowel deelnemende ontwikkelaars als uitgevers.

“Voor het evenement van dit jaar werken we samen met redacteuren van enkele van ‘s werelds toonaangevende mediakanalen voor videogames om de officiële presentatie voor de E3 Awards 2021 te creëren, als erkenning voor de grootste verwachte showcase-games”, aldus Stanley Pierre Lewis, President en CEO van ESA. . “De uitzending zal gevuld zijn met opwindende aankondigingen en onthullingen, en een viering van innovatieve uitgevers en ontwikkelaars is een perfecte manier om E3 2021 af te sluiten.”

De live-uitzending van de E3 zal worden vertoond door Greg Miller, Jacki Jing en Alex “Goldenboy” Mendez, en zal games bevatten van onder meer Square Enix, Gearbox en meer. Zoals je altijd van E3 kunt verwachten, zullen grote uitgevers en platformeigenaren ook hun eigen evenementen houden, waaronder Microsoft en Ubisoft. Bekijk ons ​​E3 2021-schema om door te gaan.

E3 2021 begint 12-15 juni in samenwerking met IGN’s Summer of Gaming, en je kunt hier bij ons de eerste volledig digitale E3-show ter wereld zien.

READ  Rajasthan: Sachin Pilot On Ashok Gehlot's Attacks: Never Used beledigende taal

Matt Borslow is de in het VK gevestigde nieuws- en entertainmentschrijver voor IGN.

More from Madison Garrett
Verjaardagsfeestje PS theater creëert een openluchttentoonstelling
Leiden 2 september 2020 LEADEN – Dit jaar is het 10 jaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *