Aankondiging van het Neko Odyssey kattenfotografie-avonturenspel voor pc

Aankondiging van het Neko Odyssey kattenfotografie-avonturenspel voor pc

Uitgever Flyhigh Works en Pancho-tactiek Ontwikkelaar geheim karakter hebben aankondigen Nico Odysseeeen kattenfotografie-avonturenspel dat via stoom Anno 2024.

Hieronder is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina:

Nico Odyssee Het is een spel voor kattenliefhebbers dat je niet mag missen!

Dit is een vrij ongebruikelijk avonturenspel waarbij de belangrijkste gameplay draait om het maken van foto’s van katten. Pixelart-graphics in een 3D-omgeving creëren een betoverende sfeer die doet denken aan Japanse anime.

In het spel moet je op verschillende locaties in de stad naar katten zoeken en foto’s maken om te uploaden naar sociale media (in-game). Elke foto die u uploadt, krijgt likes van netizens. Naarmate je meer likes ontvangt, word je bekender en kunnen je volgers je tips geven over het vinden van nieuwe en andere kattenhoudingen.

Tijdens kattenfotografiesessies kunnen sommige katten je vragen om een ​​band met ze op te bouwen voordat je ze laat fotograferen. Je zult ook bepaalde gebeurtenissen tegenkomen die je ertoe zullen brengen nieuwe fotomomenten te ontdekken.

Naast het maken van foto’s van katten en het delen ervan op sociale media, bevat de game een hoofdverhaallijn waarin je de mysteries van de stad zult ontdekken op basis van de informatie die je vastlegt op je kattenfoto’s. Je zult opwinding, schattigheid en inspiratie samen met avontuur ervaren in dit spel.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Bekijk de eerste screenshots in de Gallery.

Aanhangwagen advertentie

schermafbeeldingen

READ  Onze neo-noir detective-mysteriegame This Bed wordt in oktober aangekondigd voor pc

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *