De nieuwe GTA Online-bestanden verwijzen naar de functies van de maker van het rollenspel in GTA 6

De nieuwe GTA Online-bestanden verwijzen naar de functies van de maker van het rollenspel in GTA 6

gepubliceerd: 2023-08-10 T20:52:40

bijgewerkt: 2023-08-10 T20:52:51

De nieuwe bestanden die aan GTA Online zijn toegevoegd, vermoeden een insider van Rockstar Games dat GTA 6 boordevol rollenspelfuncties en tal van aanpassingsmogelijkheden voor de open wereld zal komen.

GTA 6 is gemakkelijk een van de meest verwachte games aller tijden, ondanks dat het niet officieel is onthuld door Rockstar.

Hoewel de lekken een terugkeer naar Vice City bevestigden, een vrouwelijke hoofdrolspeler, nieuwe wapens en een verscheidenheid aan gameplay-functies, heeft Rockstar gezwegen over alles wat met GTA VI te maken heeft.

Artikel gaat verder na aankondiging

Terwijl fans wachten op het nieuws en een trailer, lijkt het erop dat Rockstar achter de schermen de volgende iteratie van GTA Online 2 aan het voorbereiden is met enkele bestanden die aangeven dat Grand Theft Auto 6 enkele RP-functies zal hebben.

GTA 6 kan een ingebouwde GTA RP-functie hebben

in draad aan GTA-forumsheeft de gerespecteerde insider Tez2 een aantal interessante ontdekkingen gedaan over scripts in Rockstar Games, waarbij hij opmerkte dat RDR1 en RDR2 enkele overeenkomsten tussen hen hebben.

Tez2 stelde: “Dit zet me aan het denken. We weten allemaal dat VI gebaseerd zal zijn op RDR2 van de lekken, maar de scripts kunnen een niveau van gelijkenis behouden zoals hier het geval is met RDR1 en RDR2.”

Artikel gaat verder na aankondiging

Hoewel er niet veel aan de hand was met de singleplayer van GTA 5, had GTA Online wel scripts gemaakt met tools voor makers die enige wenkbrauwen opriepen.

GTA-forums

GTA 6 bevat mogelijk enkele RP-functies.

“Deze nieuwe tools/tools zijn meer dan alleen level-editors, ze maken deel uit van het bouwer/UGC-systeem en ontwerpers profiteren ervan. Maar als deze tools meer bedoeld zijn voor VI en simpelweg zijn overgezet naar GTAO, kan er meer aan de hand zijn ontwerpers dan profiteren, “zegt hij. Tez2 uitgelegd.

De tools zorgen voor een verscheidenheid aan verbeteringen en details in de gamewereld met een insider-lijst van de wapens die de NPC zal hebben, de scenario’s waarin ze zullen worden uitgezet, het gedrag van bewakers en meer.

Artikel gaat verder na aankondiging

Volgens Tez2 betekent dit dat het mogelijk is om de ervaring van de gratis modus van GTA VI aan te passen.

gta online-functies zijn gevondenGTA-forums

Rockstar zou zich kunnen voorbereiden om GTA RP toe te voegen aan GTA 6.

“Hier kon ik zien dat ze betrokken raakten bij de rollenspelgemeenschap. Rockstar en Take-Two zagen allebei het potentieel voor rollenspel en zouden het niet willen missen als VI nog tien jaar zou duren.

Gezien de populariteit van GTA RP, zou het logisch zijn als Rockstar zou proberen meer betrokken te zijn of zelfs zou profiteren van zijn rollenspelervaringen.

Artikel gaat verder na aankondiging

Natuurlijk, totdat er iets is bevestigd, neem dit met een korreltje zout en een snufje peper, maar met het gerucht dat GTA 6 eindelijk in 2024 wordt uitgebracht, zullen we hopelijk relatief snel wat antwoorden krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *