Overwatch 2 is uit op Steam – Werkt prima op het Steam Deck en Linux-bureaublad

Overwatch 2 is uit op Steam – Werkt prima op het Steam Deck en Linux-bureaublad

Blizzard’s Overwatch 2 is nu uit op Steam en dankzij dat is het supergemakkelijk om te spelen op Steam Deck en Desktop Linux. Hoewel Steam Deck-spelers de Proton-versie willen wijzigen.

Valve heeft de Proton Experimental op 8 juli geüpdatet, inclusief een oplossing voor “Overwatch 2 stopt met het opnemen van console-invoer na het starten van een online wedstrijd”. Er is dus een grote bug op Steam Deck, maar niet zozeer als je een muis op een Linux-desktop gebruikt, maar om de beste ervaring te krijgen, schakel je nu gewoon over naar Proton Experimental.

Wanneer u voor het eerst laadt, zal het onderstaande scherm u begroeten terwijl u dit doet Behoefte Battle.Net-account. U hoeft zich echter geen zorgen te maken door de code in een browser in te voeren, waarna deze wordt gekoppeld aan uw Steam-account. Geen enkel probleem, Battle.Net zelf is niet nodig. veel schoner De manier waarop anderen zoals EA, Ubisoft en anderen het doen.

Zodra je een account hebt gekoppeld, merkt Blizzard op dat je een jaar lang geen ander Steam-account kunt koppelen.

Totdat Valve een shader-cache bouwt en klaar is om te downloaden, kun je veel van het stotteren verwachten waar Overwatch 2 in het verleden om bekend stond met Proton/Wine. Na een korte speelperiode zal het soepeler werken op Steam Deck en Linux op desktop.

Twee screenshots ervan werken geweldig op het Steam Deck op een medium grafische preset (klik erop om te vergroten):

Werkt ook precies zoals verwacht op desktop Linux (Kubuntu 23.04) op Ultra Graphics Preset:

Er valt eigenlijk niet veel te zeggen. Het is geen nieuwe game, het is technisch gemaakt en kan zowel op de Linux-desktop als op Steam Deck worden gespeeld door simpelweg de Battle.Net-launcher met Wine of rechtstreeks in Steam met Proton te gebruiken. Het werkt als voorheen, het is nu een stuk eenvoudiger.

READ  De video zou de displaypanelen van de iPhone 15-serie laten zien

Interessant is dat gebruikersrecensies op Steam er niet goed uitzien. Al snel na de release kreeg het een overwegend negatieve score. Gamers zijn al geruime tijd niet blij met Overwatch 2, dus dit is niet echt een grote verrassing als je bedenkt hoe Blizzard ermee omging met geplande content-cuts.

Vinden Overwatch 2 is gratis te spelen op Steam.

De nieuwe trailer staat hieronder:

Artikel overgenomen van GamingOnLinux.com.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *