Aanstaande zondag 11 oktober: allereerste virtuele editie van de 4 Mijl van Groningen

Als er geen corona was geweest, zou Groningen aanstaande zondag weer volledig in het teken staan ​​van de 4Mile. Maar voor hardlopers is er een prachtig alternatief ontwikkeld: een virtuele variant. Iedereen kan gratis een app downloaden en dezelfde afstand lopen als de 4 Mile in zijn eigen omgeving. Alles wordt gesimuleerd om u het gevoel te geven dat u de echte 4 Miles rent.

Dit gedeelte wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op zondag 11 oktober kun je deelnemen aan de virtuele Menzis 4 Mijl van Groningen en de virtuele Menzis 4Mijl4You. Voor dit innovatieve individuele hardloopavontuur is een app ontwikkeld. Dankzij deze app beleven de deelnemers de 4 Mile op de dag zelf virtueel zo echt mogelijk.

De lopers kunnen vooraf hun eigen ideale route uitstippelen met de digitale Nationale-Nederlanden Running Planner en starten en eindigen bij de voordeur. Deelname is geheel gratis.

Met de MyTrace app wordt de beleving van de 4Mijl4You zo levensecht mogelijk nagebootst. Je hoort het aftelmoment, het startschot, de aanmoediging van het enthousiaste publiek en feiten over hoogtepunten langs het 4 Mile-parcours.

DOWNLOAD DE APP

Download de MyTrace app (App Winkel van Google Play Store) en volg de stappen totdat uw MyTrace ID zichtbaar wordt.

AANMELDEN

Aanmelden hier voor de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra.

READ  "Renders presenteert de Samsung Galaxy Watch 4 met een geheel nieuw design"
More from Madison Garrett
Olympische atleten laten een nieuwe kant van gamen zien op TikTok
Olympiërs krijgen fans een kijkje in de keuken van de Spelen. (Foto:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *