Fall Guys Seizoen 2 is nu uit met nieuwe middeleeuwse spellen en kostuums

Twee maanden na de release van Fall Guys: Ultimate KnockoutHeeft Mediatonic een seizoen 2 uitgebracht voor zijn kleurrijke battle royale-platformgame. Het tweede seizoen voegt nieuwe inhoud en functies toe aan de game, waaronder veel kostuums en games met fantasiethema.

Seizoen 2 van Vallen jongens voegt vier leuk uitziende middeleeuwse spellen toe aan de rotatie, zoals een niveau waarin je een arena met kasteelthema opschaalt terwijl je een weg naar het einddoel vindt. Mediatonic zegt dat er binnenkort meer rondes op komst zijn. Het nieuwe seizoen introduceert een Show Selector, een samengestelde afspeellijst waarmee spelers kunnen kiezen welke soorten rondes ze het liefst in de game spelen, inclusief een paar tijdelijke evenementen.

Afbeelding: Devolver Digital

Naast een paar mini-games die aan de mix zijn toegevoegd, voegt de update ook een ‘party-fall’-functie toe, dus als je in de rij staat met je vrienden, kun je samen vallen terwijl het spel wordt geladen.

Er zijn ook nieuwe cosmetica aan het spel toegevoegd, waaronder kostuums, emotes, kleurenpaletten en vieringen. Bovendien heeft de PS4-versie nu een hogere framesnelheid, waarbij de game op 60 fps draait in plaats van 30 fps.

Vallen jongens gelanceerd in augustus en is uitgegroeid tot een van de meest populaire spellen die die maand zijn uitgebracht met meer dan 7 miljoen verkochte exemplaren op Steam. Volgens Sony is het momenteel de meest gedownloade PS Plus-game aller tijden. Vorige maand werd een mobiele versie van de game aangekondigd, maar deze komt nu pas naar China.

READ  Openingsrapport april 2021: Digi haalt Maxis over in termen van downloadsnelheid
Written By
More from Eda Greene
Xbox Game Pass voor pc verdubbelt zijn prijs: moet je annuleren of behouden?
Microsoft verhoogt de prijs van Xbox Game Pass voor pc van $...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *