Aaron Judge uitgejouwd in Yankee Stadium na 4-hit: ‘Ik zou beter moeten spelen’

Aaron Rechter Hij heeft misschien 62 homeruns gescoord in de MLS tijdens het reguliere seizoen, maar dat was vrijdag niet veel waard voor Yankee Stadium-fans.

De Yankees verloren tegen Cleveland Guardians 4-2 bij Game 2 van ALDS, de avond van de serie als het gaat om Cleveland. Judge, honkballieveling van ongeveer een week geleden, plaatste een viertakt gouden sombrero op een 0-voor-5-nacht.

Het optreden kwam nadat Judge met drie slagen 0-uit-3 sloeg en de eerste game binnenliep. Het was ook zijn vierde viertaktwedstrijd na het seizoen, de grootste van alle spelers in de MLB-geschiedenis. ESPN.

Terwijl hij terugliep naar de bunker na zijn laatste aanval op de bewaker Trevor Stefan, hoorde de rechter wat boegeroep, een stem die voorheen alleen was weggelegd voor de schutters die er vorige maand op marcheerden. Toen hem werd gevraagd naar de behandeling na de wedstrijd, gaf hij toe dat hij beter moest spelen.

Het antwoord van de rechter:

Het gebeurt. Het is een paar keer gebeurd tijdens mijn carrière hier. Ik kan niets doen. Ik moet beter spelen. Dat is waar het om gaat. Ik heb het werk niet gedaan vanavond, vooral met het slaan vooraan. Ik moet blijf de regel volgen, maak iets wat er op de basis gebeurt en dat heb ik vanavond niet gedaan.”

De mening van Yankees-manager Aaron Boone was nog duidelijker:

Was dat de laatste thuiswedstrijd van Aaron Judge in het Yankee Stadium?

Met een gelijkspel van 1-1 in de best-of-5-serie zijn de Guardians twee overwinningen verwijderd van het voltooien van de ALDS voordat ze terugkeren naar het Yankee Stadium, wat de mogelijkheid vergroot dat Judge net zijn laatste wedstrijd in het Yankee Stadium als Yankees-lid heeft gespeeld.

De MVP is na dit seizoen een free agent, zoals veel honkbalfans weten. Het is een slot voor een enorm contract, maar of dat contract van de Yankees komt of niet. Het is moeilijk voor te stellen dat de club Judge ergens anders wil spelen, maar plotseling is er een zeer reële mogelijkheid dat de homerun van Judge in het Yankee Stadium erg lelijk kan aflopen.

Aaron Judge had een regulier seizoen om nooit te vergeten. Hij heeft ALDS om te vergeten. (AP Foto/Frank Franklin II)

READ  Franco's eerste spel over meerdere afstanden
More from Madison Garrett
Willekeurig: de pixelartiest herontdekt de Super Mario Land-serie voor de Game Boy Advance
Foto: Nintendo De Super Mario Land De originele Game Boy-serie is misschien...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *