Donald Trump houdt ’tele-rally’ in campagne voor het eerst te midden van coronavirus pandemie

Trump is ramping up his attacks on Biden. Hear the truth

Trump hield vast wat werd beschreven als de zijne “allereerste TELE-Rally” op vrijdag, met 23 minuten stroom van bewustzijnsopmerkingen over verschillende onderwerpen, waaronder de Covid-19-reactie van zijn regering op kritiek op de vermoedelijke Democratische kandidaat Joe Biden.
“Ik wilde bij je zijn, en dit vervangt echt onze rally’s waar we allemaal zo van houden”, vertelde Trump aan supporters die een telefoongesprek voerden, en merkte op dat, gezien de voortdurende coronavirus pandemie, “we het heel goed doen met de therapieën en vaccins, maar totdat dat is opgelost, zal het moeilijk worden om die grote massale bijeenkomsten te houden, dus ik doe telefonische bijeenkomsten en we noemen ze de Trump-bijeenkomsten, maar we doen het telefonisch. ‘
Het besluit om een ​​tele-rally te houden komt op de hielen van een Trump-campagneverzameling in Tulsa, Oklahoma, die een depressieve opkomst zag en de campagne dwong om op het laatste moment opmerkingen van de president buiten de deur te houden toen supporters niet opdoken.
Een andere rally, gepland voor afgelopen weekend in Portsmouth, New Hampshire, werd geannuleerd kort voordat deze zou plaatsvinden vanwege weersomstandigheden, en deze moet nog officieel worden verplaatst. Tulsa zag een golf van gevallen in Covid-19 na de bijeenkomst van de president, terwijl verschillende personeelsleden gedwongen werden in quarantaine te gaan nadat acht campagnemedewerkers ter plaatse positief waren getest op coronavirus.
De opmerkingen van Trump tijdens de tele-rally in Wisconsin waren grotendeels gericht op kiezers in Wisconsin, hoewel de president af en toe van het script afwijkde om op racen gebaseerde vegen in Biden aan te bieden, die hij waarschuwde “de buitenwijken te willen schaden”, door de huisvesting in het Obama-tijdperk af te dwingen. voorschriften ter bestrijding van segregatie.

De president maakte ook van de gelegenheid gebruik om de reactie van zijn regering op het coronavirus aan te prijzen en vertelde supporters aan de lijn: “We hebben geweldig werk geleverd, hebben er weinig krediet voor gekregen. Ze hebben andere mensen krediet gegeven, wij, die had er eerlijk gezegd veel minder mee te maken dan wij, “voegde hij er later aan toe,” ons testprogramma is het beste ter wereld, we hebben bijna 50 miljoen mensen getest en als je dat doet, zal het meer gevallen laten zien, en dus we laten meer gevallen zien, maar het is nog steeds het juiste om te doen. ”

Bezoek het verkiezingscentrum van CNN voor een volledige verslaggeving van de race van 2020
Trump trok vorige maand vuur omdat hij suggereerde dat hij ambtenaren had gevraagd om het testen te “vertragen”, een claimpersoneel dat werd afgewezen als een grap (maar hij beweerde dat het serieus was).
Tot dusver heeft de president zich verzet tegen het digitale campagnespoor, ook al heeft Biden zich volledig gericht op een digitale campagnebewerking, terwijl Tim Murtaugh, directeur campagnecommunicatie van Trump, eerder deze maand tegen CNN zei: ‘Er gaat niets boven een Donald Trump-bijeenkomst. Het is een uniek fenomeen in de Amerikaanse politieke geschiedenis; die ervaring is moeilijk na te bootsen. “

Toch heeft de campagne laten doorschemeren dat naarmate de gevallen van coronavirus in het hele land toenemen, de campagne mogelijk haar strategie moet heroverwegen – de president is gepland om deel te nemen aan zijn eerste digitale fondsenwerving dinsdag, die hij zal headlinen met de nationale voorzitter van de Trump Victory Finance Committee Kimberly Guilfoyle. De inzamelingsactie komt na twee maanden van woede-uitbarsting door de Biden-campagne, die in maart met sterren bezaaide digitale inzamelingsacties heeft ingezet aan het begin van de coronaviruspandemie.

READ  De geweldige verdediging van de Giants zorgt ervoor dat ze 20 wedstrijden van meer dan .500 maken

VERKLARING: Dit verhaal is bijgewerkt om te verduidelijken dat de Trump-campagne niet heeft uitgesloten dat persoonlijke campagneverzamelingen worden gehouden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *