Executives van PlatinumGames pakken tekort aan Xbox-versie aan

Dus je zegt me dat er een kans is?

behalve de haven Automaat juk Van PS4 naar Xbox One, een poort die enkele jaren duurde om te materialiseren, het is zes jaar geleden dat een game van PlatinumGames op het Xbox-platform werd gelanceerd, en tot dan toe was deze titel Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutanten in Manhattan, een door Activision gelicentieerde game die op alle platforms is uitgebracht. Met deze gelicentieerde Activison-games van tafel, moet je teruggaan naar 2013 en de door Konami uitgegeven Xbox 360-game uitbrengen. Metal Gear Rising: Revenge Een game vinden die is ontwikkeld door Platinum voor Xbox. Het was een punt van frustratie voor Xbox-gamers, vooral gezien het feit dat de enige titel die ze samen met Xbox wilden lanceren, gedoemd was te mislukken. schaalvijver. Andy Robinson van VGC scoorde wat tijd met de nieuwe PlatinumGames CEO Takao Yamane samen met PlatinumGames CEO Atsushi Inaba en Vice President Hideki Kamiya, om de moeilijke vragen te stellen over de ontwikkelaar en zijn relatie met het platform. Misschien moeten we op basis van hun antwoorden optimistischer zijn over de toekomst van PlatinumGames op meerdere platforms?

De eerste vraag over dit onderwerp zag Robinson het trio vragen over hun laatste vijf games na-juk Niet beschikbaar op Xbox-platforms, antwoordde Inaba: “We zijn ontwikkelaars, dus we hebben niet echt zeggenschap of keuze over op welke platforms we onze games lanceren. We ontwikkelen de game voor de uitgever en de uitgever heeft in feite de strategie van het hele platform in handen. Dus we kunnen eigenlijk niets zeggen, het is helemaal aan de uitgever. Xbox in zicht voor de toekomst met onze titels. We willen onze titels in de toekomst op zoveel mogelijk platforms uitbrengen, dus we houden Xbox zeker in gedachten.”

READ  Xbox Games with Gold gratis games voor november 2022

Robinson vroeg de ontwikkelaars vervolgens waarom sommige van hun nieuwste releases onafhankelijk worden gepubliceerd, The Wonderful 101 RemasteredEn de Sol KristaHet werd niet uitgebracht op Xbox-platforms vanwege het ontbreken van enige invloed van externe uitgevers erop. En het was Annaba die hier opnieuw op reageerde en zei: “De reden is simpelweg dat we het niet op tijd konden halen omdat we niet genoeg handen aan dek hadden. Kortom, we hadden het te druk om de Xbox op te nemen in ons platform ondersteuning. Dat is zo’n beetje dat. Er waren op zich geen problemen met de Xbox – dat was niet het geval. Het was niet het geval dat we dachten dat we geen exemplaren op Xbox of iets dergelijks zouden verkopen. Het was gewoon is dat we niet genoeg handen hadden voor zowel ontwikkeling en publicatie, titelontwikkeling en titelrelease, evenals zelfpublicatie op de Xbox-tijdlijn, toen we begonnen te kijken naar ondersteuning voor ons platform. Helaas “.

Ten slotte vroeg Robinson naar de mogelijkheid van toekomstige spellen, Bayonetta 3 Onwaarschijnlijk omdat het gedeeltelijk werd gefinancierd door Nintendo en Xbox-gamers bereikte. Inaba besloot dit deel van hun interview met de woorden: “Onze platformstrategie is in feite om zoveel mogelijk platforms te bestrijken en vanuit alle hoeken aan te vallen. Daar denken we nu aan. Met Yamane-san die onze implementatie-inspanningen leidt met PlatinumGames, we staan ​​open voor veel Er zijn verschillende mogelijkheden met verschillende platformen. Dus samenwerken met Microsoft om content op Xbox te zetten is zeker iets waar we voor open staan. We sluiten geen mogelijkheden uit. We staan ​​open voor alle mogelijkheden, of het nu gaat om alle andere eerste partijen, of het nu gaat om gesprekken met Sony of Microsoft of iemand anders die ons benadert en zegt dat ze content willen die exclusief is op hun platform, we staan ​​zeker ook open voor die discussies. onze inhoud op zoveel mogelijk platforms.”

READ  We zijn hier altijd geweest voor de lancering van de PS5, Xbox Series, PS4 en Xbox One op 31 januari 2023

Dus hoewel het gesprek ons ​​geen definitieve bevestiging geeft dat toekomstige games beschikbaar zullen zijn op Xbox-consoles, is er aantoonbaar meer hoop dan we eerder hebben gezien. Combineer dit met het feit dat de berichten van zowel PlatinumGames als Xbox de afgelopen maanden zijn veranderd rond de toekomst van schaalvijverEn misschien moeten Xbox-fans in de toekomst uitkijken naar meer werk van PlatinumGames.

bron

Written By
More from Vanessa Hale
Een Xbox-console koppelen met Google Stadia – Phandroid
De streamingdienst Google Stadia streamt allerlei soorten games. Sommige games kun je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *