Abandoned Dev Blue Box Game Studios presenteert update van horrortitel

Wat betreft pijplijnreclame, heeft Abandoned wat problemen gehad. Na hun officiële aankondiging in april, raakte Blue Box Game Studios verwikkeld in controverse nadat ze schuchter hadden gesuggereerd dat hun spel dat wel zou kunnen zijn. Het verborgen vervolg van Silent Hill Met Hideo Kojima achter hem. Na het ongedaan maken van die specifieke theorie, ging de studio terug naar het droppen van broodkruimels en fragmenten van trailers hier en daar, terwijl Updates voor de teaser zijn niet uitgekomen En angstige fans begonnen zich af te vragen wat er met de game zou kunnen gebeuren.

De studio verbrak eindelijk hun stilte door het op hun kerstavondblog te plaatsen Op haar website. De update dekt veel problemen die de afgelopen maanden zijn tegengekomen, waaronder late updates en vroege aankondigingen. Over het algemeen wordt het gezien als een soort fout, waarbij het bedrijf zich verontschuldigt voor ‘fouten die we hebben gemaakt’ en belooft van hen te leren om ‘iets waardigs en het bekijken waard’ te leveren.

Het gaat echter niet alleen om zelfkastijding. Het team belooft dat “het eerste kwartaal van 2022 interessant zal zijn voor fans van een verlaten game”, wat aangeeft dat de geplande releaseperiode van de game nog steeds op schema ligt.

READ  Twitch-streamers protesteren tegen haat-inval-dilemma
Written By
More from Lesley Curry
Google blokkeert automatisch verlenende Play Store-abonnementen in India
U kunt uw automatische Android-app-abonnementen als vanzelfsprekend beschouwen, maar mensen in India...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *