PS5 en Xbox Series X krijgen concurrentie van Nintendo Switch in 2023 – Gerucht | Spellen | amusement

De Nintendo Switch is nu bijna vijf jaar uit, maar desondanks presteert hij nog steeds beter dan de nieuwere PS5- en Xbox Series X-consoles als het gaat om voorlopige verkoopcijfers in 2021. VGChartz, heeft de Switch dit jaar maar liefst 22,3 miljoen stuks wereldwijd verkocht, aangezien het de 100 miljoen nadert sinds de eerste lancering in maart 2017, terwijl de PS5 dit jaar 11,7 miljoen consoles heeft verkocht met 7,59 miljoen Xbox Series X | S wordt geport in 2021. Natuurlijk was de Nintendo Switch overal verkrijgbaar in tegenstelling tot de PS5 en Xbox Series X, waarbij deze console-aanvullingen nog steeds met hoge snelheden een jaar nadat ze voor het eerst in de schappen lagen, oppikten. Desondanks zijn de verkoopcijfers van de Switch nog steeds indrukwekkend.

De Nintendo Switch is ongetwijfeld een groot succes geweest en is op weg om de bestverkochte Nintendo-thuisconsole aller tijden te worden.

Naast dit enorme succes doken er geruchten op over wat Nintendo nu van plan was. Er is beweerd dat de opvolger van de Nintendo Switch in 2023 zou kunnen lanceren.

Dit werd onthuld door De leaker Marcomaru, die naar verluidt onthulde wat House of Mario tussen 2022 en 2024 van plan was.

Al deze beschuldigingen zijn uitgelicht bij de post Op Reddit, met een aantal onaangekondigde games die zogenaamd in de maak zijn, waaronder Paper Mario Remake, de nieuwe 3D Mario, Pikmin 4 en een geheel nieuwe racegame die niet Mario Kart 9 is.

Maar over de opvolger van de Switch gesproken, Markomaro beweerde dat 2022 het sterke laatste jaar van de Switch zal zijn, met een vervolglancering waarschijnlijk tijdens de vakantieperiode van 2023.

READ  Plots laden mensen Psychonauts 2 vooraf met de Xbox-app

Er wordt beweerd dat dit systeem iets krachtiger zal zijn dan de PS4, de langverwachte 4K-ondersteuning zal bieden en compatibel zal zijn met bestaande Switch-games.

De leaker postte: “2022 zal het laatste sterke jaar zijn voor N.Switch, aangezien 2023 het begin zal zijn van een nieuwe generatie voor Nintendo met een nieuwe console, zeer vergelijkbaar met de eigenlijke Switch, maar iets krachtiger dan de PS4, met 4K , nieuwe functionaliteit en compatibel met games Switch old”.

“Het is onduidelijk wanneer ze van plan zijn om het uit te brengen (het zou in de vakantie van 2023 moeten zijn), maar ze hebben een aantal games in de pijplijn om een ​​sterk debuut te maken”, voegde ze eraan toe.

Terwijl hij het had over hoe lang de huidige Switch zal worden ondersteund, tweette Markomaro: “De daadwerkelijke Switch zou er in ieder geval tot 2024 moeten zijn met enkele games die compatibel zijn voor beide platforms, waarna ze zich zullen concentreren op de nieuwe console.”

Natuurlijk, zoals bij alle geruchten, is het het beste om het met een snufje zout te eten tot de officiële bevestiging. Maar een releasedatum voor de Switch in 2023 zal in lijn zijn met de hiaten van eerdere generaties Nintendo-thuisconsoles.

Er was een kloof van zes jaar tussen de release van de SNES, N64, Wii en Wii U, terwijl er een kloof van vijf jaar was tussen de release van de N64, GameCube, Wii U en Switch.

De enige uitzondering op dit alles was de kloof tussen de originele Famicom (1983) en SNES (1990). De Famicom-versie voor westerse markten (NES) debuteerde echter in 1985, vijf jaar voordat de Super Famicom (SNES in de VS en Europa) voor het eerst in de schappen lag.

READ  Xbox en Samsung gaan terug in de tijd

Written By
More from Vanessa Hale
Hoe u een Xbox One kunt resetten die klaar is om te verkopen
Of je nu gewoon een bug probeert op te lossen of je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *