ABVP-president Dr. Subbiah Shanmugam “zoekt wanhopig een compromis” over het probleem van intimidatie

Dr Subbiah Shanmugam

De nationale president van de Akhil Bharatiya Vidyarthi Parishad (ABVP), Dr.Subbiah Shanmugam, is beschuldigd van het lastigvallen van een 52-jarige vrouw, die toevallig zijn buurvrouw is. De details hiervan zijn vastgelegd in de camerabeelden van het appartement, maar volgens de familie van de klager weigerde de stadspolitie een First Information Report (FIR) te registreren.

Dit veroorzaakte een controverse rond de weigering van FIR, aangezien de politie alleen een CSR-ontvangstbewijs (Community Service Register) aan de familie van klager gaf.

Details over audio-video-expositie van Dr. Subbiah Shanmugam

In een audio-opname die op Twitter is gelekt, kan Dr. Subbiah Shanmugam naar verluidt worden gehoord in gesprek met misschien een politiek adviseur die toegeeft dat de BJP-functionarissen rechtstreeks door de RSS zijn gestuurd om de beschuldigingen van intimidatie van vrouwen tegen hem te verdoezelen. De schijnbare persoon (Dr. Shanmugam) zegt: “Er kunnen veel redenen zijn waarom de vrouw boos was, maar deze directe beschuldiging van de vrouw die zei dat ik bij haar deur urineerde, klopt niet.”

Hij verklaart verder: “100% procent ben ik niet verantwoordelijk. Aangezien er echter veel sociale media-woede is, zoek ik wanhopig een compromis over de kwestie met de vrouw en Jayakumar probeerde de dame te overtuigen, maar de familie heeft dat niet gedaan antwoord.” De authenticiteit van de audio-video-opname ligt echter onder de scanner.

Audio-video expositie van Dr. Subbaih Shanmugam in gesprekTwitter.com

Volgens de audioboodschap vraagt ​​een adviseur van wie wordt aangenomen dat hij Dr. Shanmugam is “om de betrokkenheid van Jayakumar en anderen bij deze zaak niet te zoeken, aangezien zij buitenstaanders zijn en hij denkt dat het gemakkelijk is om zaken op te lossen met insiders in de stad Dergelijke gekke bedreigingen voor het slachtoffer zullen bij dergelijke kwesties niet werken, maar om steun te zoeken bij de heer Narasimhan, het hoofd van de BJP. “

READ  Sonic Colors: Ultimate heeft een nieuwe "Celebration" -update op Switch ontvangen

De familie van de vrouw probeerde een FIR te registreren waarin zij gerechtelijke stappen ondernam tegen dr. Subbiah Shanmugam die aangifte van intimidatie en overlast onder de epidemiewet had ingediend, maar de politie wachtte tot de dokter eerst de klacht had ingediend.

Ook, zegt de slachtoffervrouw, werd ze onder druk gezet door de BJP-functionaris, een genaamd Jayakumar, die haar bedreigde met haar te vragen de klacht tegen Dr.Subbiah Shanmugam in te trekken.

Inside details: Hoe en wanneer is het allemaal begonnen?

Ongeveer vier maanden geleden begonnen de problemen te ontstaan ​​toen de buurvrouw dr. Shanmugam vroeg om Rs te betalen. 1500 per maand voor het gebruik van haar toegewezen parkeerplaats in het appartementencomplex in Nanganallur. Een familielid zei: ‘Hij belde haar en viel haar lastig of hij haar kip kon sturen, wetende dat ze vegetariër is.’

De familie van de vrouw heeft dr. Subbiah Shanmugam, het hoofd van de chirurgische oncologie van het Kilpauk Medical College Hospital, en het overheidsziekenhuis in Royapettah beschuldigd van urineren bij de deur, de vrouw lastigvallen via de telefoon, gebruikte gezichtsmaskers en afval voor haar deur gooien en ook een bord breken.

Bala, een politieagent bij het politiebureau in Chennai in Adambakkam, ontkende duidelijk de bewering dat de politie niets had gedaan, en zei dat de vrouw in kwestie geen FIR wilde en de zaken niet openbaar wilde maken. Ze had de politie eerder laten weten dat er een compromis zal worden uitgewerkt.

Maar nu de controverse in de dagen op sociale media aan kracht won, werd de stadspolitie gedwongen een klacht in te dienen tegen Dr. Shanmugan wegens het overtreden van quarantainevoorschriften en het veroorzaken van “onheil en overlast”.

READ  World of Warcraft Classic is nu zijn eigen spel – is Fortnite OG de volgende?

De vastgelegde camerabeelden worden momenteel onderzocht door de politie van Chennai. Bronnen met kennis van de zaak beweren dat er met de video is geknoeid.

De interventie van Tamil Nadu Chief Minister Edappadi Palaniswami is gezocht door DMK-parlementslid Kanimozhi en het wordt nu de vraag gesteld of ABVP, een studentengroep verbonden aan BJP en de politieke voorkeuren van Dr. Shanmugam, onderzoeksvertragingen veroorzaken en verdere actie ondernemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *