Vrouw Maces koppelen voor het niet dragen van maskers in het hondenpark in Californië: video

Vrouw Maces koppelen voor het niet dragen van maskers in het hondenpark in Californië: video

Een vrouw zou een Californisch echtpaar uit Macedonië zijn omdat ze geen maskers droeg tijdens het eten in een hondenpark – een verontrustend incident gevangen op videoband.

Het gewonde paar, Ash O’Brien en manlief Jarrett Kelley, zei dat de dame, die een zwart masker droeg, hen in een hinderlaag lokte met een blikje brandende substantie nadat ze ze had gescheurd omdat ze geen gezichtsbedekking hadden aangetrokken en aten in het Dusty Rhodes Dog Park in Ocean Beach buiten San Diego op donderdagmiddag.

Eerst “begon ze automatisch dingen te zeggen over ons die geen masker droegen toen we sociaal afstand namen – er was niemand bij ons in de buurt”, O’Brien vertelde de lokale partner van ABC-TV.

O’Brien zei dat de dame hen ook aan het werk nam om aan een picknicktafel in het park te eten terwijl ze daar waren met hun 3 maanden oude puppy, en beweerde dat het in strijd was met de regels.

“Als we wisten dat er geen voedselbeleid was, hadden we het niet naar het park gebracht”, zei O’Brien tegen het tv-station.

De boze vrouw liep snel weg en kwam een ​​paar minuten later terug om ze aan te vallen, zei O’Brien.

“Ze kwam gewoon naar voren zonder iets te zeggen en stak de Mace-bus gewoon voor mijn gezicht,” zei O’Brien. “Mijn man, als een goede kerel, liep voor haar uit en had zoiets van:” Hé, kalmeer alsjeblieft, doe dit niet “- en toen pakte ze hem vast en begon hem net voor de gek te houden. Ze gebruikte het hele blikje op hem.

READ  De verloren streak van Orioles heeft zes wedstrijden bereikt
Een foto uit een video waarin een man wordt bespoten terwijl hij met zijn hond in Californië aan het sproeien is.
ABC10

‘We zijn naar het ziekenhuis gereden. Hij werd behandeld en zo, “zei O’Brien – eraan toevoegend dat haar man verwondingen aan zijn gezicht had opgelopen terwijl ze op haar armen was verbrand.

Een vrouw die het incident filmde, riep naar de aanvaller: ‘Wat ben je aan het doen? Je kan niet serieus zijn! Je hebt ze gewoon Macedonië! ‘ – als een vrouw huilt op de achtergrond, volgens beelden van de Daily Mail.

‘Wat is er met je aan de hand, dame ?!’ voegde de vrouw toe die een deel van de ontmoeting op tape vastlegde.

Het gewonde stel heeft daarna een politierapport ingediend.

“Ik wil dat ze naar de gevangenis gaat – ze viel mijn man aan en ik ben er boos over”, vertelde O’Brien aan ABC.

De politie van San Diego bevestigde dat ze een rapport hadden aangenomen waarin werd beweerd dat er een batterij was over het incident.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *