Ace Attorney Trilogy komt binnenkort naar de Xbox Game Pass

Een korte uitwisseling op Twitter heeft fans die speculeren dat de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy zou de volgende grote toevoeging aan Xbox Game Pass kunnen zijn.

Het officiële Ace Attorney Twitter-account, dat de afgelopen maanden niet het meest actief was, kwam tot leven met een antwoord op een tweet over Dragon Quest die toetrad tot de Xbox Game Pass-line-up. Het Xbox Game Pass-account deed toen mee met het plezier met een verdere reactie die de toevoeging bijna bevestigde.

Het is mogelijk dat dit gewoon een vriendelijk geklets tussen socialemediateams kan zijn, maar aangezien het Ace Attorney Twitter-account niet actief is geweest, behalve een bericht over de Nintendo Cyber ​​Deals-uitverkoop in november en een retweet in juli, lijkt het vreemd dat de account zou plotseling reageren op het Dragon Quest-nieuws. Xbox Game Pass GM Matt Percy geplaagd vorige week dat het Xbox Game Pass-team “net aan het opwarmen was” voorafgaand aan de feestdagen, dus het klinkt alsof er meer toevoegingen aan de service komen.

De Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy is een verzameling avonturengames in de rechtszaal waarin spelers de rol op zich nemen van advocaat Phoenix Wright en strijden om onschuldige klanten te redden in een rechtbank.

Zou je blij zijn om de Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy te zien toetreden tot de Xbox Game Pass-line-up? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Top nieuwe games die deze week verschijnen op Switch, PS4, Xbox One en pc - 4-10 oktober 2020
Written By
More from Vanessa Hale

Macrotis is een side-scrolling platformgame die binnenkort beschikbaar is voor PS4 en Xbox One

Kyle | 14 oktober 2020 Eastasiasoft kondigde vanmorgen aan dat de oprechte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *