Acht nieuwe games voor Stadia deze week

Het is een volle week geweest voor Stadia. We wisten al dat er deze week drie games zouden worden uitgebracht, aangezien ze van tevoren waren aangekondigd. Maar zojuist is bekend gemaakt dat er deze week maar liefst vier games aan Stadia worden toegevoegd, waarvan er al vier beschikbaar zijn.

Het gaat zeker niet om de minste titels, we weten bijna allemaal dat dit de week is dat Cyberpunk 2077 op Stadia verschijnt. Vier van de wedstrijden verschijnen vandaag en de andere vier verschijnen donderdag. Hieronder een overzicht inclusief trailers.

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikinibroekje: De SpongeBob-game heeft eindelijk Stadia bereikt. In deze 3D-platformgame speel je als SpongeBob of een van zijn vrienden. In deze remake van een klassieker is het jouw taak om een ​​robotinvasie van Bikinibroek te bestrijden. Het beste nieuws? Je kunt het spel coöp spelen. De game zou deze zomer uit moeten komen, net als op de andere platforms. Maar na veel verwarring en radiostilte bleef het spel gewoon weg. Maar daar is het eindelijk. Het ideale spel om met uw kinderen te spelen. SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom is nu en beschikbaar hier te koop voor € 23,99, –

Vernietig alle mensen !: Net als het SpongeBob-spel, vernietig alle mensen! deze zomer op Stadia. Maar door veel miscommunicatie en wat radiostilte verdween de game uit het zicht. Gelukkig is hij er nu. In het spel speel je niet als een mens die tegen Aliens vecht, maar andersom. Het is jouw taak om de mensheid te onderwerpen. Zal het je lukken? De game is nu te koop voor € 31,99. Je kunt het spel spelen hier kopen.

READ  'Nintendo brengt in 2021 een verbeterde Switch-console uit' | NU

Valkyria Chronicles 4: Complete Edition: Vorige week werd ineens bekend gemaakt dat de Sega-game Valkyrica Chronicles 4 naar Stadia komt. Een geweldige verrassing, want dit is een van de meest innovatieve strategieseries van het afgelopen decennium. In dit turn-based strategiespel gaat het ook om actie, mikken en eens niet om vierkanten. Gooi er een Japanse anime-touch op en je krijgt Valkyria Chronicles. De Stadia-versie bevat de Complete Edition, inclusief alle aanvullende content. De game is nu beschikbaar voor € 49,99 en dat kan hier kopen.

Verzinsel: De laatste voor vandaag is Figment. Figment: Creed Valley werd aangekondigd tijdens de onthulling van de eerste Stadia-games voor makers. Dit was het vervolg op Figment. Tegelijkertijd werd aangekondigd dat Figment, de eerste game, ook naar Stadia komt. Die dag is nu aangebroken. In dit vrolijke platform- en puzzelspel neem jij het op tegen je eigen angsten en nachtmerries. De game is nu beschikbaar en kost € 11,99. Je kunt het spel spelen hier kopen.

Cyberpunk 2077: De absolute hit van deze week, en mogelijk dit jaar, is zonder twijfel Cyberpunk 2077. Spelers hebben jaren moeten wachten, maar donderdag is het dan eindelijk zover. Dan kunnen we de wereld van Night City betreden en de futuristische metropool betreden. Welk pad ga jij kiezen? Vecht, praat, schiet of sluip je een weg door het spel. Op donderdagavond houden we een speciale livestream waarin je onze eerste stappen in de game kunt volgen. Klik hier voor de details.

Watch Dogs 1 & 2: Na te hebben genoten van Watch Dogs: Legion, komen de eerste twee delen nu ook naar Stadia. We wisten al een tijdje dat ze zouden komen, alleen niet wanneer. Donderdag is het zover. In Watch Dogs neem je het op tegen Blume als Aiden Pierce, als een wraakactie voor het verwoesten van je leven. En in Watch Dogs 2 speel je als Markus in San Francisco. Je komt in contact met een hackergroep en gaat de strijd aan tegen Blume.

Tot het einde: De laatste game in de lijst die ook donderdag uitkomt, is Unto The End. Dit is ook een spel uit de stal van het Stadia Makers-programma. Deze game is ontwikkeld met de hulp van Google en belooft een actievolle game waarin elk gevecht uniek zal zijn. Je moet zo scherp zijn als je zwaard om het einde van het spel te halen.

Mis de mega-uitverkoop van deze week op Stadia niet, met drie titels die te koop zijn tegen bodemprijzen. Lees hier meer. En je kunt nu ook live streamen met Stadia. Lees hier hoe het werkt.

Written By
More from Aubrey Mason

Hitman 3’s Pride DLC-content zal gedurende de maand nieuwe updates bevatten

Huurmoordenaar 3DLC-inhoud voor de Seven Deadly Sins Deze maand gaat verder met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *