Halo Infinite wordt officieel gelanceerd in de herfst van 2021

Halo Infinite was oorspronkelijk gepland om samen met de Xbox Series X in november uit te komen, maar werd uitgesteld tot een onzekere datum in 2021. Nu hebben de ontwikkelaars bevestigd dat de game in de herfst van 2021 zal verschijnen. (Ja, het lijkt erop dat de game van Master Chief cap-acteur was een beetje te optimistisch over die release in het voorjaar van 2021.)

“Het is mij een eer als creatief directeur om ons team te helpen Halo Infinite in de herfst van 2021 te verzenden”, zegt Joseph Staten van 343 in een nieuw ontwikkelaarsblog. Staten voegt eraan toe dat “Halo Infinite in de herfst van 2021 slechts het begin van het avontuur is”, voor het geval je niet duidelijk was over de datum of het feit dat de game na de lancering ondersteuning zal blijven krijgen.

In … van vandaag blogpost, richten de ontwikkelaars ook de kritiek op de graphics van de game in de eerste gameplay-demo en natuurlijk zijn er verbeteringen aangebracht, van veranderingen in de verlichting tot meer gedetailleerde materialen. Je kunt een meer gedetailleerd overzicht krijgen van wat er is veranderd in het bericht zelf, maar de schermafbeeldingen laten al een veel levendigere versie van de wereld van Halo Infinite zien.

Het lijkt er ook op dat onze arme vriend Craig het resultaat was van een glitch in gezichtsanimatie en nu “een ingrijpende make-over ondergaat”.

De Halo Infinite releasedatum is nog een tijdje verwijderd, dus ik hoop dat het nieuwste avontuur van Master Chief aan de verwachtingen voldoet wanneer het volgend jaar eindelijk wordt gelanceerd.

READ  Dit zijn de pc-games die in oktober en november verschijnen

Written By
More from Max Mcgee

Puerto Rico schorst de primaire stemming in centra zonder stembiljetten

SAN JUAN, Puerto Rico – Puerto Rico werd zondag gedwongen om het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *