Achter de schermen wanneer ze de bèta downloadt terwijl ze slaapt | Kenmerken

Sindsdien is het iets meer dan een week geleden Demo download festival Het is gebeurd en we koesteren ons nog steeds in de latere schemering. Hij veroverde stormenderhand het hoofdpodium in Donnington Park tussen een enorme verzameling vijfdelige munten terwijl ze slaapt Zeker gerangschikt onder de hoogtepunten.

Nadat ze in april hun vijfde album “Sleeps Society” hadden uitgebracht, Piloot downloaden Het zag de groep voor het eerst in meer dan een jaar terug op het podium. Uitgebracht via hun indie-label Sleeps Brothers, ziet het nieuwe album terwijl ze slaapt naar hun donkere kant, terwijl het zwaardere headshot-hits van Lawrence Taylor, cryptische muziekvideo’s en onvergetelijke hooks verwelkomt.

Op het album “Nervous” zingt Simon Alexander door Biffy Clyro, een baanbrekende samenwerking voor de band uit Sheffield. Begin aan een opwaartse reis met deze nieuwe show, zei bassist Aran McKenzie voor zijn set…

– – –

Hoe vind je dit weekend terug om te downloaden?

Het was cool, ik werkte nog niet op mijn zenuwen, gewoon omdat we dit soort interviews moeten doen, en ik probeerde gewoon van de sfeer te genieten. Leuk om wat bands te zien voordat we er zelfs maar aan denken om onze eigen show te doen, ik kwam hier en zag Bleed From Within meteen – het was geweldig om weer een band op het podium te zien. Meer dan wat dan ook, kijkend naar mensen die het naar hun zin hebben met die bands, je kunt echt zien dat veel mensen dit nodig hadden.

Was het resterende speeljaar een vreemde wending? Het is een enorme deal om in zo’n geweldige ploeg te zitten en in een menigte van 10.000 te spelen, wat begrijpelijk is niet je grootste publiek, maar niet slecht na Covid-apocalyps …

READ  Dadish 2 komt begin 2021 naar mobiel

Ja, het is zo’n eer om hier te zijn en deel uit te maken van zo’n belangrijke tijdstempel in de geschiedenis en om zo hoog op de rekening te staan ​​is geweldig. Ik weet dat het een kleine capaciteit is, maar om zoveel respect te hebben is gek, we kijken er echt naar uit om op het podium te staan. Ik vraag me af of alle nummers die we de afgelopen maand hebben gespeeld, gewoon blijven.

Wanneer was het laatste feest dat je speelde?

Nou, ik draag eigenlijk de top van de laatste ronde die we deden. We moesten zelfs naar huis na Salt Lake City, en we hadden nog maar vier shows over, maar we moesten het op 11 maart nog stopzetten. We hebben shows gespeeld tot het punt waarop je dat niet meer kunt. Maar voor veel bands zoals Neck Deep hadden ze daarvoor een korte pauze, dus het is twee jaar geleden dat ze voor het laatst hebben opgetreden. We speelden shows tot het punt waarop we niet meer konden spelen omdat we het einde van de “So What”-cyclus naderden, maar het is goed om terug te zijn.

Hoe voel je je als je terugkomt met andere muzikanten en fans? Ik kan me voorstellen dat je veel dingen tegelijk voelt!

Ik heb een beetje een wervelwind van emoties, waarvan er veel momenteel vast zitten, maar ik weet dat ik een baan te doen heb. Het was geweldig om een ​​aantal bekende gezichten te zien en jezelf te kunnen onderdompelen in gesprekken. Ik ben in de zone en ik ben echt gefocust, ik gebruik mijn gitaar nu als ik kan! Ik ben misschien wat beter voorbereid; Het is alsof je weer naar school gaat na zes weken vrij, zo ziet het eruit. Gitarist Matt heeft wierookstokjes, dat zijn wij niet gewend! We doen dingen die we niet gewend zijn, maar te goed voorbereid zijn is beter dan niet klaar zijn.

READ  Activision Blizzard plant mobiele games voor al zijn franchises

Heb je het gevoel dat je tijdens de lockdown grote veranderingen hebt moeten doorvoeren om je aan te passen aan de manier waarop je muziek consumeert?

Ja en nee, we zijn niet live gegaan, maar toen we onze campagne voor ons nieuwe album lanceerden, had alles te maken met Patreon genaamd Sleep Society. Zo zijn we het afgelopen jaar relevant gebleven en hebben we het overleefd! Het creëren van deze community heeft onze fans geholpen, we hebben dit al lang in de maak, we gingen het doen, ongeacht de pandemie. Maar ik denk dat het heel gebruikelijk was om het op een moment als vorig jaar te doen en het was erg belangrijk om de boodschap over te brengen.

In het afgelopen jaar had het veel bands naar beneden kunnen sturen en ik denk dat dat veel zegt over het huidige systeem waarin we ons bevinden als samenleving in het algemeen, maar ook in de muziekindustrie. Het is goed voor beroemde mensen en het kan veel tijd kosten omdat ze zo rijk zijn als Nick, maar voor teams zoals wij, die aan een oud systeem werken, denk ik dat we in een nieuw tijdperk zijn beland en dat we ons moeten aanpassen aan hoe deze dingen werken.

Dat is wat we deden, het was een van de beste dingen die we ooit hebben gedaan en heeft onze band vorig jaar in leven gehouden! We hebben ook echt een toekomst gecreëerd met onze fans, sinds het begin van deze groep zouden we niet zonder hen hebben gedaan, we hebben deze hub gecreëerd en we kunnen niet dichter bij elkaar zijn – het is cool.

READ  Ninjala downloadt de top zes miljoen

Wat verwacht je van het optreden van vandaag?

Ik denk dat het heel speciaal zou zijn, we doen het graag, we doen het omdat we graag shows laten zien, het is onze uitlaatklep die ons mentale helderheid geeft. Het feit dat dit de eerste keer is dat we dit doen in meer dan een jaar is heel bijzonder voor ons.

Hoe heb je je voorbereid op de show?

We trainen nu een maand en we hebben ons hoofdkantoor waar we gaan scoren, pauzeren en ideeën bedenken. Als we niet op tournee zijn, gaan we elke dag van 9 tot 5 uur.

Je hebt gemerkt dat je fans aan tafel hebt gebracht die je afspeellijst op je Twitter-account beheren – heb je hun suggesties opgevolgd in een poging om je lijst met verliefdheden samen te stellen?

Die hebben we zeker opgemerkt! Ik denk dat er vijf albums zijn waar het steeds moeilijker wordt om je eigen afspeellijst te maken, je weet niet of mensen willen dat je je oude nummers speelt of niet.

Elke keer als we een nieuwe release hebben, vinden we het altijd leuk om veel nieuwe nummers in de afspeellijst te zetten, en het wordt altijd breed ontvangen! We proberen altijd elk nieuw album, maar we proberen tegelijkertijd onze kern niet te verwaarlozen!

– – –

Teksten: Lafia Thomas

Written By
More from Eda Greene
Hier zijn de directe link en stappen om de resultaten te downloaden
SRM Institute of Science and Technology (SRMIST) heeft de SRMJEE-score 2021 bekendgemaakt....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *