Achter de schermen wanneer ze de proef downloadt terwijl ze slaapt

Sindsdien is het iets meer dan een week geleden festival download demo Het is gebeurd en we koesteren ons nog steeds in de late schemering. Het hoofdpodium van Donnington Park is stormenderhand veroverd tussen een enorme stapel vijfdelige munten terwijl ze slaapt Zeker gerangschikt onder de hoogtepunten.

Na het uitbrengen van hun vijfde album “Sleeps Society” in april, Piloot downloaden Het zag de groep voor het eerst in meer dan een jaar terug op het podium. Het nieuwe album, uitgebracht door hun onafhankelijke label Sleeps Brothers, kijkt naar hun donkere kant terwijl ze slaapt, en verwelkomt de zwaardere headbangen, cryptische muziekvideo’s en gedenkwaardige hooks van Lawrence Taylor.

Op het album ‘Nervous’ zingt Simon Alexander Bevy Clearo, een baanbrekende samenwerking van de band uit Sheffield. Begin aan een opwaartse reis met deze nieuwe show, zei gitarist Aran McKenzie voor zijn set…

– – –

Hoe vind je dit weekend om te downloaden?

Het was cool, ik was niet op mijn zenuwen omdat we dit soort interviews moesten doen, en ik probeerde gewoon van de sfeer te genieten. Leuk om een ​​paar bands te zien voordat we er zelfs maar aan denken om onze eigen te maken, ik kwam hier en zag Bleed From Inside meteen – het was geweldig om weer een band op het podium te zien. Meer dan wat dan ook, als je kijkt naar de mensen die het zo leuk hebben met die bands, kun je echt zien dat veel mensen dit nodig hebben.

Was het resterende speeljaar een vreemde wending? Het is enorm om in zo’n geweldig team te zitten en in een menigte van 10.000 te spelen, begrijpelijkerwijs niet je grootste publiek, maar niet slecht na de covid-apocalyps…

READ  Een jaar lang meer dan 40% korting op PS Plus, speel gratis remake van FFVII, Persona 5, God of War, Horizon Zero Dawn

Ja, het is zo’n eer om hier te zijn en deel uit te maken van zo’n belangrijke tijdstempel in de geschiedenis en om hoog op de rekening te staan ​​is geweldig. Ik weet dat het een kleine capaciteit is, maar zoveel respect krijgen is gek, we kijken er echt naar uit om op het podium te staan. Ik vraag me af of alle nummers die we de afgelopen maand hebben gespeeld, zullen blijven.

Wanneer was het laatste feest dat je speelde?

Nou, ik draag eigenlijk het topje van de laatste ronde die we deden. We moesten zelfs naar huis na Salt Lake City en hadden nog maar vier shows over, maar we moesten de show op 11 maart toch annuleren. We hebben shows gespeeld tot het punt waarop je dat niet langer kunt doen. Maar voor veel bands zoals Nick Depp hadden ze daarvoor een korte pauze, dus het is twee jaar geleden sinds hun laatste show. We hebben de shows gespeeld die we niet meer konden spelen omdat we het einde van de “So What”-cyclus naderden, maar het is goed om terug te zijn.

Hoe voel je je als je weer samenkomt met andere muzikanten en fans? Ik kan me voorstellen dat je zoveel dingen tegelijk voelt!

Ik heb een beetje een wervelwind van emoties, waarvan er veel momenteel vast zitten, maar ik weet dat ik een baan te doen heb. Het was geweldig om een ​​aantal bekende gezichten te zien en je te kunnen onderdompelen in gesprekken. Ik ben in de zone en echt gefocust, ik gebruik mijn gitaar nu wanneer ik kan! Ik ben misschien een beetje beter voorbereid; Het is alsof je na zes weken vakantie weer naar school gaat, zo ziet het eruit. Gitarist Matt heeft wierookstokjes, dat zijn we gewoon niet gewend! We doen dingen die we niet gewend zijn, maar overdreven voorbereid zijn is beter dan niet voorbereid zijn.

READ  Nieuwe 'Plague Inc.' update: bestrijd het virus in plaats van het te verspreiden

Heb je het gevoel dat je tijdens de lockdown grote veranderingen moest doorvoeren om je aan te passen aan de manier waarop je muziek consumeert?

Ja en nee, we zijn niet live gegaan, maar toen we onze campagne voor ons nieuwe album lanceerden, draaide het allemaal om Patreon genaamd Sleep Society. Zo zijn we het afgelopen jaar relevant gebleven en hebben we het overleefd! Het creëren van deze community heeft onze fans geholpen, we doen het al heel lang en we doen het ongeacht de pandemie. Maar ik denk dat het in een tijd als vorig jaar heel gewoon was en het was erg belangrijk om de boodschap over te brengen.

Vorig jaar had het veel bands naar beneden kunnen sturen en ik denk dat dat veel zegt over het huidige systeem waarin we ons bevinden als samenleving in het algemeen, maar ook in de muziekindustrie. Het is goed voor beroemde mensen en het kan veel tijd kosten omdat ze zo rijk zijn als Nick, maar voor teams zoals wij die aan een oud systeem werken, denk ik dat we een nieuw tijdperk zijn ingegaan en dat we ons moeten aanpassen aan hoe deze dingen werken.

Dat is wat we deden, het was een van de beste dingen die we ooit hebben gedaan en heeft onze band vorig jaar in leven gehouden! We hebben ook een toekomst gecreëerd met onze fans, sinds het begin van deze groep zouden we niet zonder hen hebben gedaan, we hebben deze hub gecreëerd en we zouden niet dichter bij elkaar kunnen zijn – het is geweldig.

READ  KB5000850-update voor Windows 10 1909

Wat verwacht je van het optreden van vandaag?

Ik denk dat het heel bijzonder zou zijn, we doen het graag, we doen het omdat we graag shows doen, het is onze uitlaatklep die ons mentale helderheid geeft. Het feit dat dit de eerste keer is dat we dit doen in meer dan een jaar is heel bijzonder voor ons.

Hoe heb je je voorbereid op de show?

We zijn nu een maand aan het trainen en hebben ons hoofdkantoor waar we ons aanmelden, stoppen en met ideeën komen. Als we niet op tour zijn gaan we elke dag van 9.00 tot 17.00 uur.

Heb je gemerkt dat je fans naar de tafel bracht die je afspeellijst op je Twitter-account beheren – heb je hun suggesties opgevolgd in een poging om je fanlijst op te bouwen?

Dat hebben we zeker gemerkt! Ik denk dat er vijf albums zijn waar het steeds moeilijker wordt om je eigen afspeellijst te maken, je weet nooit of mensen willen dat je je oude nummers speelt of niet.

Elke keer als we een nieuwe release hebben, vinden we het altijd leuk om veel nieuwe nummers in de afspeellijst te zetten, en het wordt altijd breed ontvangen! We proberen altijd elk nieuw album, maar tegelijkertijd proberen we onze kern niet te verwaarlozen!

– – –

Tekst: Lavia Thomas

More from Madison Garrett
Nintendo heeft momenteel “geen plannen” om online services voor de 3DS te beëindigen
Eerder deze week bevestigde Nintendo de productie van zijn machtige De 3DS-lijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *