Actiegame Touhou Project Koumajou Remilia: Scarlet Symphony komt naar Switch, Steam in 2021

Uitgever CFK en ontwikkelaar Frontier Aja Koumajou Remilia: The Scarlet Symphony voor Switch en pc via Steam in 2021, maakten de twee bedrijven bekend. Het ondersteunt de taalopties Engels, Frans, Koreaans, Japans en Chinees (vereenvoudigd en traditioneel).

Koumajou Remilia: The Scarlet Symphony Het werd voor het eerst gelanceerd voor pc in augustus 2009 in Japan.

Hier is een overzicht van het spel, via CFK:

Ontwikkeld door Frontier Aja, Koumajou Remilia Scarlet Symphony Het is de side-scrolling actiegame uit 2009 gebaseerd op het populaire spel Project Tohou. De game keert dit jaar terug met opnieuw ontworpen HD-graphics en een aantal extra content.

Koumajou Remilia Scarlet Symphony Bevat een samenwerking van klassieke gothic horror-actie en een wereld Project Tohou. Als Reimu Hakurei vechten spelers zich een weg naar het Scarlet Devil Castle om de oorzaak te achterhalen van de onrust die zich in Gensokyo verspreidt.

Legendarisch actiespel Koumajou Remilia Scarlet Symphony Het wordt dit jaar uitgebracht op Nintendo Switch en Steam, met upgrades.

Bekijk de trailer hieronder. Bezoek de officiële website Hier.

Reactie beleid

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd op Gematsu. We vragen u echter een eenvoudige reeks richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel alvorens commentaar te geven.
  • blijf bij het onderwerp.
  • Er zijn geen opmerkingen van de autoinclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je niet moet ophangen. Als een onderwerp je niet interesseert, hoef je niet te reageren.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat beledigende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud/taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet aan de haven.
  • Geen consoleoorlogen.
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Wil is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de spoilertags.
  • Wees respectvol naar andere commentatoren. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek – meld het gewoon.

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te bewerken of te verwijderen. Dit commentaarbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

READ  Genshin Impact 2.7 voor onbepaalde tijd uitgesteld
Written By
More from Aubrey Mason
CBI betrapt ₹ 424 crore scam; Bulandshahr-bedrijf geboekt
CBI betrapt oplichterijIBT creatief De CBI kraakte zijn zweep tegen bankfaillissanten en...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *