Phantasy Star Online 2: New Genesis downloaden en installeren op Xbox en pc

Phantasy Star Online 2: De nieuwe Genesis Het werd eindelijk vrijgegeven aan fans in het Westen, toen Sega de MMO-uitbreiding / vernieuwing op 9 juni liet vallen.

PSO2: De nieuwe Genesis Het zal beschikbaar zijn op pc en Xbox, met versies op zowel Xbox One als Xbox Series X / S. Sega heeft ook een vorm van next-gen updates beloofd voor een toekomstige Series X / S-release.

De game is ook beschikbaar op de Nintendo Switch en PlayStation 4 in Japan, hoewel het waarschijnlijk is dat die versies niet snel buiten het land beschikbaar zullen zijn, aangezien het een exclusieve Xbox-console is in het Westen. Maar het zal beschikbaar zijn op pc via de Microsoft Store, Steam en de Epic Games Store.

Het maakt niet uit op welk platform je speeltلعب Nieuwe Genesis In, je moet het spel nog steeds downloaden, of dat nu is door het te selecteren in de Xbox Store-interface of door het opstartprogramma van je keuze voor het pc-platform te krijgen.

Net als veel andere MMO-games hebben fans momenteel aangegeven dat spelers waarschijnlijk de mogelijkheid hebben om het basisspel, de nieuwe update of beide te downloaden.

Deze informatie is afkomstig van de initiële gesloten bèta van PSO2: De nieuwe Genesis De launcher, die een grijs vervolgkeuzemenu heeft in de menu-opties van de omgevingsinstellingen voor het downloaden van gegevens voor een specifieke game. Het is nog niet bevestigd in de nieuwste versie van de game, maar het is zeer waarschijnlijk dat je op zijn minst kunt kiezen tussen installatie-opties op de pc-versie.

READ  Valheim-spelers maken er een one-punch-man van

Xbox-versies van PSO2: De nieuwe Genesis Het werkt misschien een beetje anders omdat het niet dezelfde launcher gebruikt, maar het zal waarschijnlijk aparte winkelvermeldingen hebben voor elke versie.

Written By
More from Max Mcgee

Er zijn twee nieuwe games toegevoegd aan de Blizzard Arcade-collectie

Zeg wat je leuk vindt aan de pre-Warcraft-spellen van Blizzard, maar ze...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *